4 stora företag som erbjuder praktikplatser sommaren 2019

Stora företag som erbjuder praktikplatser sommaren 2019. - Foto: Bild: Unsplash & Candy Crush Saga & Instagram/anajohnson
Dela på Pinterest
Nu är det hög tid att söka praktik inför sommaren 2019. Vi har listat stora företag som tar emot praktikplatser!

1. Praktik i London på Disney

I sommar kanske din barndomsdröm slår in. Disney tar nämligen emot praktikanter till sin tekniska suport. Praktiken pågår i ett helt år och du kommer även få betalt. Praktiken är baserad i London, så det är perfekt för dig som vill jobba internationellt en dag. Läs mer om hur du söker här!

Bild: Unsplash

2. Praktik på speljätten KING i Stockholm

KING är den digitala jätten bakom succéspelet Candy Crush. De söker nu en business preformance manager intern till sitt team och det kan bli du. Praktiken är stationerad på deras huvudkontor i centrala Stockholm. Läs mer om hur du söker här!

3. Sommarpraktik på Google

Google erbjuder praktik på flera kontor runt om i hela världen. Håll koll på deras hemsida för att se vilka praktikplatser och länder som dyker upp.

Bild: Unsplash

4. Praktisera i modebranschen hos Acne

Acne är en av Sveriges främsta modemärken som även lyckats på en global nivå. Inför sommaren 2019 söker de efter en praktikant som kommer få jobba tätt ihop med inköpsteamet i Stockholm. Så om du vill få in en fot i modebranschen borde du spana in hur du söker här!

Det finns några ord som du borde undvika att ha med i ditt CV. Se vilka ord som experten röstar bort i videon nedanför.

Mer:

Modette erbjuder praktikplats inom mode, media och journalistik