13 saker att göra på din lediga helg

Person med händerna upp
Hitta på något roligt i helgen! - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Har du också svårt att bara slappna av under helgen och inte veta vart du ska göra av all din lediga tid? Lugn, här är 13 optimala saker du kan göra!

1. Gör manikyr och pedikyr. Det är typiska saker som du aldrig hinner göra på vardagarna. 

2. Lägg en ansiktsmask. Medan du ändå väntar på att tånaglarna ska torka, lägg en återfuktande ansiktsmask i ansiktet. Hyn behöver det mer än du tror denna tiden på året.  

3. Kolla på serier. Bättre tidsfördriv en ledig söndag finns inte. Bakis eller bara trött. Just nu kollar vi mer än gärna på Mean Girls, Sons of Anarchy och Keeping up with the Kardashians. 

4. Träna. Om du tröttnar på alla icke produktiva saker att göra och mer känner för att vara produktiv? Gör ett lättare "hemma-pass" från youtube eller gå till gymmet och kör slut på dig själv. 

5. Läs böcker. Det är under helgen som det finns tid och ork att ge boken en värdig chans. Vår favorit just nu är Caroline De Maigrets, "How to be Parisian wherever you are".

6. Tvätta dina sminkborstar. Vet du hur mycket bakterier som samlas i en borste? Hudterapeuter säger att du borde tvätta sminkborstarna egentligen 1 gång/veckan. 

7. Lär dig ett nytt språk. Köp hem små böcker från Akademibokhandeln som lätt går ner i handväskan. Ta ett stycke för varje dag och ha små lektioner med dig själv. 

8. Smörj dig med BUS. Det är på helgen du har tid att göra det snyggt och få det jämnt och snyggt. Utan fula kanter eller synliga linjer. 

9. Internetshoppa. Det är lätt att spendera pengar under helgen. Skippar du lördagsrundan på stan så unna dig något fint från webbshopparna. Man är ofta för dålig på att berömma sig själv. 

10. Rensa garderoben. Öppna garderoben. Vad använder du och vad kan jag göra mig av med? Skänk till en välgörenhetsorganisation, hemlösa eller säng upp en bloppis på bloggen!

11. Ta outfitsbilder. Tänk vad mycket tid du sparar på att ta ett gäng bilder att använda under den kommande veckan. Om du inte är bloggare, släng upp på instagram.

12. Va kulturell. Kolla in om det är någon konst som visas i stan. Ta med dig din bästis och gå runt och sug in inspiration. 

13. Ät en bättre söndagsmiddag. Gör söndagen lite roligare och möt upp dina vänner för en brunch eller en senare söndagsiddag på något mysigt ställe. Ett perfekt sätt att avsluta veckan på.