7 tecken på att han inte är intresserad av dig

Är han intresserad – eller är det dags att gå vidare?
Är han intresserad – eller är det dags att gå vidare? - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Vi vet att alla inte vill ha ett kärleksförhållande – men till de som faktiskt vill. Här är bevisen på att det är dags att hitta någon ny.

1. Han bjuder inte med dig

Om du är head over heels förälskad i någon så vill du hitta på saker tillsammans med personen hela tiden. Så om killen du gillar i inte bjuder med dig på något i hans vardag – så är han inte intresserad. Inse att du förtjänar någon som vill dela alla upplevelser med dig och inte bara uppskattar dig innanför fyra väggar.

2. Ni ses bara sent på kvällarna

Du är kär i honom men undrar varför du aldrig ser honom ute bland folk – bara hans ryggtavla i din säng? Svaret är enkelt, ni har inte ett kärleksförhållande utan något helt annat. Och tyvärr, det kommer garanterat inte bli mer än så. Hitta istället någon som vill spendera varje sekund med dig. Livet är för kort för att slösa bort tid på någon som inte älskar dig tillbaka.

3. Säger att han inte är en "förhållandetyp"

Bullshit! Hittar du rätt person så vill du vara tillsammans med den. Så om din dejt säger den här meningen till dig? Håll huvudet högt, vinka hejdå och gå vidare.

4. Han frågar dig inga frågor

Om han inte undrar hur du mår, vad du gjort eller vem du träffat, vill han tyvärr inte lära känna dig som person. Punkt slut. Du är värd någon som vill veta hur din dag har varit – in i minsta detalj. Nöj dig aldrig med något annat.

5. Han presenterar dig inte för vänner eller familj

Ni har träffats i ett halvår men du har fortfarande inte sett skymten av en inbjudan till häng med varken vänner eller familj. Lämna, du förtjänar en kille som är intresserad av dig och vill visa upp dig för alla han känner.

6. Han glömmer bort att svara

Om du är kär i någon så stannar hela världen upp när telefonen plingar till. Därför, om han inte svarar på dina sms, är han inte intresserade av dig. Svårare än så är det inte.

7. Ni är mer fysika än känslosamma

Varje gång ni umgås finns det bara en sak som intresserar honom – och det är inte din känslor. Det här är ett solklart tecken på att han faktiskt inte alls vill ha ett kärleksförhållande med dig. Om du dock vill ha det, avsluta och inse att du ska ha någon som älskar dig varje minut, i alla situationer.

Mer:

Skriver ditt ragg det här på SMS? Då är hen inte intresserad

Killar berättar: Så här visar vi att vi inte är intresserade