7 steg ni måste gå igenom innan ni blir tillsammans

En tjej och en kille som flirtar
7 steg ni går igenom innan ni blir tillsammans. - Foto: Filmscen
Dela på Pinterest
Är du och din dejt på väg att ta "the next step"? Då är det dags att checka av den här listan.

1. Ni har sett olika sidor av varandra

Ingen är glad och sprudlande hela tiden. Humöret går upp och ner och det kommer hela tiden stunder när du känner för att vara deppig i dina mysbyxor, osminkad med en stor godispåse i högst hugg. Se till att du och din dejt har visat och varit bekväma i även de här situationerna med varandra innan ni bestämmer er för att bli helt seriösa.

Läs också: 9 saker du bara känner igen om du är ifrån en småstad

2. Ni har varit öppna och ärliga

Kan du och din dejt prata öppet om känslor och problem? Innan ni går in i ett seriöst förhållande borde ni verkligen testa så att ni har en bra kommunikation och kan ventilera viktiga saker med varandra.

3. Ni har träffat vännerna

Dina vänner säger extremt mycket om dig som person. Därför är det superbra att hänga med din dejts polare innan du beslutar om du är intresserad av ett förhållande. Du kan framförallt förhöra dem om hens alla sidor och hemligheter.

Läs också: 11 grymma anledningar till att alla behöver en bästa killkompis

4. Ni har hamnat i situationer där ni litar på varandra

Innan du och din kärlek blir tillsammans är det viktigt att känna att ni kan lita på varandra. Det är nämligen en stor fördel att ta reda på det här innan förhållandet. Känner ni er trygga med varandra redan från början så vet du att ni kommer att få en bra relation.

5. Ni har bjudit ut varandra på dejter och gjort saker tillsammans

För att bli ett par krävs det att ni tidigare umgåtts som om ni varit ett. Käkat middagar utanför hemmet, umgåtts hela helger och hittat på roliga aktiviteter. Om det funkat då så kommer det funka framöver.

Läs också: 11 situationer du aldrig hade klarat utan dina bästa tjejkompisar

6. Ni har gett varandra minst en kärleksförklaring

Om du känner att du börjar gilla din dejt så är det grymt att du säger det öppet. Det här ska inte bara komma när ni är tillsammans, utan det är det här orden som ska göra så att ni utvecklas och blir redo för att gå in i en bra relation.

7. Ni har bråkat och blivit sams

Så klart vi inte uppmuntrar er till att bråka. Men det är inte sunt att gå in i ett förhållande med någon som du inte sett olika sidor av. Och när det kommer till bråk, så har alla olika sätt att hantera diskussioner och aggression. Om ni klarar ett bråk – och blir sams, så klarar ni de som kommer framöver.

Är du osäker på om din dejts kompisar tycker om dig? Det finns några positiva tecken som du borde hålla utkik efter.