9 stadier tjejer går igenom när killen inte hör av sig

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Väntar du på ett sms som aldrig kommer? Vi har också varit där. Här är listan som alla tjejer känner igen sig i.

Stadie 1. "Du får en klump i magen och blippar konstant på mobilen"

Din dejt som du verkligen gillar har inte hört av sig på snart två veckor. Du kollar konstant chatten, har mobilen nära till hands och rycker till så fort telefonen plingar till.

Läs också: 11 fördelar bara tjejer med bästa killkompisar har

Stadie 2. "Du berättar för vännerna"

Han har fortfarande inte gett dig ett livstecken. Du måste ventilera med dina bästa vänner. Dialogen låter ungefär så här: "Han har säkert tappat bort sin mobil, "Det har garanterat hänt något" eller "Du får absolut inte höra av dig först!".

Stadie 3. "Du låtsas som om du inte bryr dig"

Du är nu i total förnekelse och förtränger alla eventuella känslor du haft eller har för honom. Du svarar direkt att "du inte kunde bry dig mindre" när någon av dina vänner frågar om ni hörts.

Läs också: 13 uppenbara tecken på att han raggar på dig

Stadie 4. "Du överväger att skicka i väg ett sms"

Inre dialog med dig själv: Ska jag skriva till honom? Ja eller nej? Är det värt det? Kanske. Jag gör det! Absolut inte. Jo, jag gör det.

Stadie 5. "Du ångrar dig och struntar i det"

Efter att erkänt dina tankar för dina vänner och de har förbjudit dig att skicka iväg meddelandet så struntar du i att skriva. Även om det tar emot lite.

Läs också: 9 situationer där du måste vara helt ärlig mot dig själv

Stadie 6. "Du skickar iväg smset ändå"

Du tänker att det är bättre att försöka än att strunta i det helt. Tänk om något faktiskt hänt.

Stadie 7. "Stirrar återigen på mobilen"

Du får inget svar och hamnar i exakt samma läge som under stadie ett. Fast nu beteer du dig lite mer som en nervös staty.

Läs också: 9 saker du bara känner igen om du är ifrån en småstad

Stadie 8. "Du får insikt"

Antingen slår du på Sex and the city-avsnittet där Miranda berättar att "He's just not that into you" eller så pratar du med din bästa vän som säger samma sak. Oavsett vad så förstår du, som ett blixtnedslag, att ni förmodligen inte kommer att gifta er med varandra.

Stadie 9. "Du går vidare"

Och snabbare än vad du tror så släpper du telefonen med blicken, vågar lägga den åt sidan och glömmer allt. Du inser att du är bäst och förtjänar någon som hyllar dig på riktigt. Det är hans förlust – inte din.