Passar du bäst som singel eller i ett förhållande? Testa här!

Singel, förhållande, Bridget Jones
Föredrar du att vara singel eller i ett förhållande? - Foto: Bridget Jones
Dela på Pinterest
Passar du bäst som flick- eller pojkvän eller är du född singel? Svaret hittar du här.

1. När du har en ledig helg

Singel: Du prioriterar alltid – oavsett om du är i ett förhållande eller inte – att planera något galet/ en resa med dina vänner på alla lediga helger.

Förhållande: Du planerar direkt ett antal mysiga middagar och en lugn hemmahelg med mycket soffläge och vila. En perfekt helg för två helt enkelt.

Läs också: 17 viktiga "första gången" i varje vänskapsrelation

2. När du väl är i ett förhållande

Singel: När du som singelperson hamnar i ett förhållande blir du ofta rastlös och söker andra kickar. Du känner dig lite kvävd, blir i stort behov av egentid och gäspar högt av alla hemmakvällar. Det här har inget med att du inte gillar din partner att göra – du råkar bara inte vara gjord för ett förhållande. Men övning ger färdighet.

Förhållande: Din partner är med på alla häng och aktiviteter du har planerade. Och när du och din kärlek är ifrån varandra smsar du och ringer hen hela tiden. Du älskar helt enkelt att ständigt ha någon att höra av sig till och vara med.

3. När du väl är singel

Singel: Du tar vara på tiden som singel och lever ut den till fullo. Du hittar på roliga saker med dig själv och dina vänner och deppar absolut inte över att vara ensam utan ser det mer som en rolig fördel.

Förhållande: Får panik av att vara själv, känner sig ensam och är ständigt på jakt efter en ny pojk/flickvän. Och om du raggar upp någon så är det för att hitta en dejt och inte ett one night stand.

Foto: Bridget Jones

Läs också: 9 grymma fördelar med att vara från en småstad

4. När du dejtar

Singel: Blir du utbjuden på dejt så ser du det mest som en kul grej och säger "Varför inte". Du hörs med flera samtidigt och tycker mest att det är roligt att träffa nytt folk och få bekräftelse, men ser det inte seriösare än så.

Förhållande: Dejten du blivit utbjuden på tar du på största allvar, det här kan vara drömpersonen. Du planerar noggrant vad du ska ha på dig och vad ni ska göra. Om det går bra så hör du snabbt av dig och bjuder ut på en andra dejt i hopp om att det ska bli mer seriöst.

5. När det börjar bli seriöst

Singel: Om du väl hittar en person du dejtat ett tag vänder och vrider du på alla situationer innan ni ska ta steget in i ett förhållande. "Är hen verkligen värd mig? Gillar jag personen? Hur vet jag vad jag känner?". Oftast slutar det med att du backar för att det inte känns helt rätt.

Förhållande: Du går fort fram i längtan efter din drömperson. Tar stora steg i ren impuls och tänker inte på konsekvenserna av att kanske flytta ihop med någon efter en månad. Det enda du vill ha är ett bra och stabilt kärleksförhållande.

Läs också: 5 tecken på att de är vännerna du ska behålla livet ut