9 tecken på att din crush är intresserad av dig

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Har du en liten crush på någon och inte är helt hundra på om känslorna är besvarade? Stämmer listan? Då är det bara att go for it!

1. Hur personen rör dig

De där ömma händerna som håller en runt midjan, ni vet när man känner kärleken bara stråla genom kroppen – åh, bästa feelingen ever. Det är ett typiskt tecken på att din crush snart blir din, på riktigt.

2. Din crush har blicken på dig i en folkmassa

Är ni bland massor av folk men du märker att din crush ofta har blicken på dig, då är du hemma!

3. Har inget problem med att snapchata dig

Personen skickar gärna personliga snapchats till just dig för att få din uppmärksamhet och har absolut inget problem med att ta bilder på dig och skicka iväg till sina kompisar.

Läs även 11 olika betyder av orden "jag älskar dig"

4. Hen bryr sig om dig

Om en person hör av sig för att se till så att du kom hem säkert på natten, eller för att höra om din förkylning är bättre så är personen garanterat intresserad.

5. Hen lägger märke till saker

Istället för att skriva “haft en bra vecka?” så kanske personen skriver “har du haft en bra vecka? hur gick tentan i tisdags?” Personen lägger märke till saker du berättat och vill gärna visa det – SÅ bra grej.

6. Blicken

Ni vet när en person kan le genom ögonen? Att en blick säger mer än tusen ord? Precis så är det. Titta din crush i ögonen – du kommer märka om hen är intresserad!

Läs även 5 romantiska saker att göra för din älskling

7. Slutar inte svara

Om en person skickar ett sms trots att ni "avslutat” konversationen så vill personen att ni ska fortsätta skriva – alltså är hen intresserad!

8. Om din crush berättat om dig

Kommer hens kompisar fram till dig och säger “ja men det är ju du, jag har hört talats om dig!” så kan du räkna med att personen är intresserad, det vet till och med hans vänner.

9. Om din crush vill att du träffar hens vänner

Det betyder att hen vill visa upp dig och vill att du ska komma överens med vännerna – helt fantastiskt. Att personen sedan vill lära känna dina vänner är ett liknande tecken, så om så är fallet, go for it!

Gilla Modette på Facebook!