Det här gör killar bara för tjejen de älskar

Saker killar bara gör för tjejen de älskar.
Saker killar bara gör för tjejen de älskar. - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Om en kille gör det här för dig är det ett tecken på att han verkligen älskar dig.

1. Han lyssnar

Alltså verkligen lyssnar. Alltid. Om en kille älskar dig har du hans fulla uppmärksamhet varje gång ni pratar om något betydelsefullt. Och det du säger är alltid betydelsefullt.

2. Han bråkar med dig

Om ni bråkar oftare än ni är sams, är det förmodligen ingen härlig relation. Men en kille som bråkar med dig ibland kan vara ett gott tecken. Det visar att han tycker det är värt att kämpa för att vara med dig. Om äkta kärlek inte hade funnits där, hade det varit lättare att lämna än att stanna kvar och bråka. Återigen – för mycket bråk är dock ett tecken på en ohälsosam relation.

3. Han ler när han ser dig

För han kan inte låta bli att bli lycklig i hela kroppen bara av att titta på dig, helt enkelt.

Läs även 11 bevis på att du är i ett förhållande med äkta kärlek

4. Han ändrar rutiner

En kille som älskar dig är beredd att ändra på sina olika rutiner eller att offra en del saker om det krävs för att ni ska kunna ses tillräckligt ofta.

5. Han kämpar för dig

Om en kille verkligen älskar en tjej ger han inte upp. Oavsett om det finns hinder för eller problem i er kärlek, eller om du kanske av någon anledning inte är lika intresserad, fortsätter han kämpa.

6. Han sätter dig först

Han visar att det viktigaste i hans liv är att du mår bra. Om du är glad är han glad och om du mår dåligt, mår han dåligt. Alltså på riktigt. Du är det viktigaste av allt för honom. När du frågar vad han önskar sig i födelsedagspresent, svarar han "dig". Och du märker att han menar det!

Läs även Saker killar gör som får oss tjejer att falla direkt

Läs även Ska du kämpa för kärleken eller släppa taget och gå vidare?

Läs även Så kan pengar förstöra er relation – om den ena är mycket rikare än det andra