Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Gör din kille det här? Då är han förmodligen inte över sitt ex

Har hen gått vidare från sitt ex?. Foto: Warnes Bros/ Gossip Girl
Dela på Pinterest
Är du orolig för om din partner fortfarande har känslor för sitt ex? Här är några tecken på att det faktiskt kan vara så.

1. Han har kvar bilder i telefonen

Om du upptäcker att din kille har kvar bilder på sitt ex i telefonen, är det definitivt ett tecken på att han fortfarande tänker på henne och vad de hade ihop.

2. Han har kvar hennes grejer

Hittar du ofta nya saker hemma hos din pojkvän som visar sig vara hans förra flickväns? Det kan absolut tyda på att han inte har släppt henne. Om man har gått vidare från sitt ex brukar man vilja göra sig av med sådana saker. Särskilt när man har träffat en ny kärlek.

Läs även 10 ställen alla måste test att ha sex på

Gossip Girl

Foto: Warner Bros/ Gossip Girl

3. Han pratar om henne

När ni är bland hans kompisar kan han fortfarande prata om resor han har gjort med sitt ex, eller om andra roliga saker de upplevde ihop.

4. Han refererar till henne

Alla stör sig på sin partner ibland, det är inte konstigt. Men om din pojkvän ofta säger saker som "sådär gjorde aldrig mitt ex" eller "så brukade mitt ex aldrig tänka", kan det vara ett tecken på att han inte vill släppa taget om henne.

5. Han har kontakt med exet

Om man inte har barn ihop med sitt ex finns det väl ingen anledning att ha kontakt med personen? Såvida det inte är så att det faktiskt fortfarande finns känslor kvar...

Glöm inte att du förtjänar att vara med någon som vill ha dig till hundra procent!

Läs även: 

Tecken på att han bara vill ha sex med dig

Vilken är din killtyp? Testa här!

Hemligheten till bättre sex