5 saker du måste veta innan du går ner på en tjej

- Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Det handlar inte bara om klitoris och en tunga som rör sig i takt med alfabetet är inte tricket. Här är fem tips till dig som ska gå ner på en tjej.

1. Det handlar inte bara om klitoris
Nej, det finns även andra delar där nere. Så fokusera inte endast på att stimulera klitoris. Utforska!

2. Använd händerna

Jobbigt att använda tungan hela tiden? Byt av och använd händerna en stund, eller kombinera de båda för att maxa det – dubbel njutning!

3. Ha känsla

Gå in med inställningen att även du ska njuta utav det – det märks nämligen. Ha känsla för det du gör istället för att bara dyka ner och vara helt opersonlig. Det är inte så speciellt uppfriskande om vi säger så.

4. Sluta inte för att hon kommer

Slit inte ifrån huvudet om du märker att hon kommer, stanna istället kvar och se till att hon kommer ännu mer. Det blir en helt annan typ av orgasm för de flesta tjejer – en bättre sådan. Har tjejen svårt att komma? Läs det här!

5. Det finns ingen perfekt guide

Alla tjejer gillar olika, så är det. Det finns inget "så här gör du" eller "det här är rätt". Att endast ligga där och försöka köra alfabetet med tungan är inte "rätt", faktum är att det förmodligen är rätt onice. Testa dig fram, fråga och därefter ge din tjej en riktig njutning!

Bildkälla: Shutterstock

Vill du läsa mer om onani? Då är den här artikeln något för dig!

Läs även 4 anledningar till att inte vilja ha sex i sängen

Gilla Modette på Facebook!