5 känslor du bara har när du är nykär

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Har kärleken precis kommit och hälsat på hos dig? Är din värld lite upp och ner? Då kommer du nog känna igen dig i det här.

1. Allt är upp och ner

Hjärnan fungerar inte riktigt som den ska, allt är liksom rörigt. Det är svårt att fokusera, planera och hantera känslor. Det är som en bergodalbana för alla små känslor i hela kroppen.

2. Allt påminner om personen

Låttexter börjar helt plötsligt få en helt ny innebörd. Den där platsen där ni stod och väntade på bussen tillsammans blir en slags kärleksplats och du kan inte längre se romantiska filmer innan du får panik och vill pussa på din sötis hela kvällen.

Läs även Gör killen det här? Då har han känslor för dig

3. Morgonen är värst

Tidigare har du alltid saknat personen riktigt mycket när du ska gå och sova. Men när du är nykär är morgonen värst, för då vill du inget hellre än att vakna upp med din nya kärlek.

4. Du vill hela tiden ha kontakt

Du har inget vettigt att skriva, trots det skickar du iväg ett sms. Bara känslan av att ni har kontakt hela tiden är så mysig och trygg. Det blir en hel del töntiga, onödiga och supergulliga sms.

5. Du flyger omkring på rosa moln

Det enda problemet i ditt liv just nu är "när kommer vi ses igen?", och är svaret om en dag är det alldeles för lång tid. Du flyger omkring på rosa moln och fullständigt älskar livet. Allt som spelar någon roll är din nya bae, resten kan du ta itu med sedan.

Läs även Tecken på att en kille älskar dig (även om han inte sagt det ännu)

Läs även "Jag är inte redo för ett förhållande – den största lögnen du någonsin dragit"

Gilla Modette på Facebook!