Josefin Dahlbergs bästa tips för att få till snygga frukostbilder till Instagram

1 av 3
- Foto: Copyright 2016. All rights reserved.
2 av 3
- Foto: Copyright 2016. All rights reserved.
3 av 3
- Foto: Copyright 2016. All rights reserved.
Dela på Pinterest
Bilder på fina frukostar gillas väldigt mycket på Instagram. Något Josefin Dahlberg vet allt om.

– Det är nästan alltid mina frukostbilder som gillas mest på min Instagram. Men det är inte helt lätt att få till snygga bilder som är både fina och ser "goda" ut, säger Josefin.

Därför ger hon er sina tre bästa tips på hur man får till härliga frukostbilder.

1. Färg!

Jag har alltid med frukt på mina frukostbilder. Dels för att jag älskar frukt men också för att de ger fina färger till bilden.


2. Fint porslin!

Självklart är det viktigt vad du väljer att lägga upp din frukost på. Jag använder mig ofta av färgglada tallrikar och skålar här med. Men blandar även med enkla, gråa eller vita då och då så det inte blir för mycket olika färger. Jag vill få till en bra mix helt enkelt.


3. Blommor!

Blommor funkar ju väldigt bra på Instagram generellt och framförallt tillsammans med en härlig frukost. Det är inte alltid jag har så här mycket blommor hemma men jag gillar att samla allt jag har i hemmet och ställa tillsammans med frukosten på bordet. Det blir så maffigt! Det funkar även bra att ha en eller två krukväxter.

Det här med fina frukostbilder är precis vad tjejerna i It Girls ska leverera i veckans utmaning. Se när de på kort tid ska laga och publicera en snygg frukostbild på Instagram. Kolla in avsnittet här!