10 saker du garanterat känner igen – om du bott ihop med en främling

Bo med främlingar
Känner du igen dig i det här om du har bott med främlingar? - Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Att flytta ihop med någon är inte så lätt som det låter, speciellt inte med någon du inte känner... Känner du igen dig?

1. Stela konversationer
Naturliga konversationer över frukostflingorna är svårt att få till under er första vecka ihop. Stela samtal är att vänta när du flyttar ihop med en främling.

2. Ett desperat sökande efter gemensamma intressen
Du försöker hitta saker hos din roomie som du också gillar, allt för att skapa ett band mellan er. Att komma överens med den man bor med kräver faktiskt ett samspel.

3. Du värderar dina saker högre än de andras
Du lånar din rumskamrats ketchup varannan dag, men blir super irriterad när hen nallar av din mjölk. "Det är faktiskt skillnad"

4. Tunna sovrumsväggar
Om du någonsin bott med en främling i mer än 3 månader så har du garanterat fått en större inblick i din rumskompis sexliv än vad du någonsin önskat.

5. Stunden du inser att du är pedant
Att ditt sovrumsgolv är täckt av kläder har aldrig stört dig. Men berget av disk i köket får dig att inse att mammsen där hemma hade en poäng med allt tjat trots allt.

6. När du läste föregående punkt så hade du inte en enda tanke på ett städschema

För du vet att det ändå aldrig funkar i praktiken.

7. Sambon som aldrig köper toalettpapper
Det finns alltid en rumskompis som aldrig, ALDRIG köper nytt toalettpapper.

8. Den riskfyllda spurten
Du vaknar upp mitt i natten och orkar verkligen inte klä på dig kläderna för att gå 10 meter till toaletten. Trots att du vet om att er relation skulle förändras för alltid så är det en risk du är villig att ta när du spurtar in på badrummet i bara trosorna.

9. Pinsamma toalettbesök
I bästa fall kan du passa på medan din sambo är och handlar eller jobbar. Men förr eller senare måste du sätta på kranen och bara låta naturen ha sin gång.

10. När främlingarna väl blir dina vänner
Klyschigt men sant. Förr eller senare kommer ni käka söndagspizza, följa samma serier och kanske till och med erbjuda varandra att köpa med saker från affären.