6 saker tjejer gör som får killar att bli svartsjuka

- Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Kan du känna igen dig i några av dessa punkter?

1. Flörta med andra killar
Om du är singel och vill retas med ditt ragg genom att stå och fnissa med en annan kille, fine. Men om du är i ett förhållande eller dejtar en seriös snubbe så är det långt ifrån okej!

2. Skratta åt andra killars skämt
Töntigt eller hur? Du kan ju inte hjälpa att killen vid baren har de sjukaste skämten i rockärmen? Men om du viker dig dubbelt av skratt åt en annan killes skämt så har grabbarna svårt att hålla avundsjukan borta.

3. Dina vilda girls nights out
Hans erfarenheter av galna tjejkvällar är lika med noll. Därför kan han känna en gnutta osäkerhet i kroppen när han önskar dig en trevlig kväll ute med tjejerna. Om han försöker hindra dig eller ge dig dåligt samvete över att gå ut och ha kul så har det gått för långt!

Läs mer: 5 tecken på att killen du dejtar är bra för dig

4. Gå helt bananas över kändisar
Om du skriker rätt ut i tv-soffan när Dicaprio syns i rutan, eller om du är helt besatt av att likea och följa Jay Alvarez på hans sociala medier så borde du kanske ta några steg tillbaka. Oskyldiga fancrushes kan både leda till avundsjuka och dåligt självförtroende. Uppskatta mannen du har bredvid dig istället!

5. Smsa med andra killar
Givetvis ska du få prata med vem du vill och vara kompis med personer med alla sorters kön, men ta inte illa upp när din partner undrar vad ni skriver. Lite nyfiken kan han få vara, men låt han inte kräva rätten att läsa alla dina konversationer bara för att din kompis är kille.

6. Ta upp roliga minnen med gamla ex
Om du verkligen måste nämna att ditt ex var med i bilden för att historien ska vara rolig, fine en gång eller så. Men att ständigt påminna din partner om alla roliga stunder som hände med ditt ex är knappast roligt för honom. Försök åtminstone hålla ditt ex utanför historien.

Läs mer: Det här ska du tänka på om du alltid går tillbaka till killen som sårar dig

Läs mer: Det här får du aldrig säga när du bråkar med din partner

Bildkälla: Shutterstock

Gilla Modette på Facebook!