8 galna platser du måste ha sex på – minst en gång i livet

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Sex i sängen vara helt underbart, att ha sex på dessa platser kommer att ta ert sexliv till helt nya höjder – kanske till och med 10 000 meter över havet.

1. I en pool

Det där med att tyngdkraften inte har samma effekt när man är i vattnet är helt klart en fördel. Ni kan experimentera vilt med olika ställningar och endast fantasin sätter gränser.

2. I en bil

Om ni är ute på en roadtrip – stanna till vid vägkanten för en het stund tillsammans. Ett tips är att hoppa bak till baksätet för att slippa att växelspak eller handbroms på oönskade ställen (du vet vad vi menar...)

3. På en strand

Att ha sex på en strand till ljudet av vågorna är som taget ur en romantisk film. Dra med din älskling ner till havet och ha sex under solnedgången. Se bara till att inte får sand i de nedre regionerna då det kan bli lite av en "sandpapperseffekt". Aj!

4. I skolan

Smit iväg på rasten och mys till det i ett tomt klassrum eller på en toalett. Faktum är att det kanske till och med har en positiv effekt på dina studier då du kan känna dig mer avslappnad efteråt. Win-win!

5. I hissen

Är ni snabbis-experter? Då är hissex något för er då ni inte har mer än 20 sekunder på er (beroende på hur många våningar ni åker). Pirret i magen man kan få ibland när man åker hiss är en grym bonus, så ner med brallorna och kör på!

6. I ett flygplan

10 000 meters-klubben kanske inte är den mest prestigefyllda klubben att vara medlem i, men det krävs att man vågar vara äventyrlig för att våga gå med. Så bestäm bara vem som ska gå iväg "på toaletten" först och gör er redo för en härlig stund 10 000 meter upp i luften.

7. I köket

Ta bort alla föremål som kan innebära skaderisk, så som knivar, stekpannor och rivjärn. Kökshandduken och grädden kan ju vara kvar, om ni gillar sånt liksom. Hoppa upp på köksbänken eller köksbordet och lev ut era vildaste fantasier. Men för allas skull, torka av ytorna efter er, ingen vill ha spår av kroppsvätskor i sin mat.

8. Utomhus

Det är ni två, träden och tystnaden. Med naturen som omgivning kommer ni garanterat få en sensuell stund tillsammans som ni sent kommer att glömma. Tanken på att bli påkomna av skogsvandrande friluftsmänniskor gör upplevelsen ännu mer pirrig och sexig.

Ta för dig, säg vad du vill ha och var stolt över din kropp. Det är några saker du måste göra för att få ett bättre sexliv.

Mer: 

11 saker killar säger under sex (och vad de egentligen menar)