Jay Alvarrez och Alexis Ren avslöjar verkligheten bakom deras instagramförhållande

Bild: Pixabay
Bild: Pixabay - Foto: Bild: Pixabay
Dela på Pinterest
Drömmiga konton på Instagram speglar sällan det verkliga livet, såvida du inte heter Jay Alvarrez och Alexis Ren.

Jay Alvarrez och Alexis Ren är levande bevis på att man kan bli både känd och stenrik genom att vara ung, snygg och skitkär på sociala medier. Tillsammans har de mer än 11 miljoner följare på Instagram där de postar supersexiga bilder från deras drömmiga liv. Deras vardag verkar bestå av vita sandstränder, klarblått vatten och passionerad kärlek – som nästan är för bra för att vara sann. I en intervju med Cosmopolitan har paret berättat om det verkliga livet utanför Instagram .

Till en början var deras dejtingliv inte alls som det ser ut att vara på Instagram idag. Jay hade inte råd att bjuda på lunchen och han tackade först nej till en andra dejt.
"Jag tog med henne på en surfingtur och bjöd henne på god organisk mat. När jag skulle betala insåg jag att pengarna inte räckte till maten. Jag hade inte så mycket pengar på den tiden. Jag var en vanlig kille i Kalifornien utan pengar. Dagen därpå smsade hon och frågade om vi kunde ses igen och jag sa nej. Eftersom min första dejt med henne gick bra var jag rädd att förstöra det", berättar Jay om deras första dejt.

När de först visade upp deras kärlek på sociala medier var det många som var tveksamma till deras offentliga (och sexiga) förhållande på nätet.
"Det var en sån sak som folk försökte övertala mig att inte göra men min magkänsla sa åt mig att fortsätta med vår grej", säger Alexis.

Men de fortsatte posta bilder på varandra vilket ledde till att de idag har ett av världens mest kända förhållanden. Hur deras relation ser ut i verkligheten jämfört med på Instagram är dock något som förvånar många:
"Jag tror att folk blir överraskade över att vi är exakt samma par i verkligheten som på Instagram. Vi är verkligen så kärleksfulla mot varandra på riktigt. Det är en av de sakerna som vi hellre väntar in än försöker tvinga fram på bild. Folk kan se igenom det", berättar Alexis.

Till skillnad från andra kända instagramare som berättat om hur mycket tid och arbete som ligger bakom deras vackra flöden så verkar paret ta deras konton med en klackspark.
"Jag postar bara det jag känner för. Mina inlägg baseras på mina känslor. Jag har träffat många människor med många följare som planerar väldigt mycket av deras bilder. Men saken är den att vi gör detta med eller utan Instagram. Vi gör det för att det är kul. Det är bara så vi är så det är lätt", säger Jay.

Tanken av att parets drömmiga relation faktiskt är lika perfekt som på bild kan få vem som helst att känna lite hopplöshet och avund. Men vi kan åtminstone trösta oss med att även solen har sina fläckar och likt alla andra par så bråkar även Jay och Alexis ibland.
"Jo självklart bråkar vi, men vi älskar varandra. Om man aldrig bråkar så är man inte sann mot sig själv", säger Jay.

Vi får helt enkelt glädjas för deras skull och önska sötnosarna ett fortsatt lyckligt förhållande!

Läs mer:
Se kändisarnas första bild på Instagram (det här skulle de aldrig lägga upp idag)

Läs mer: Hon tar instagram till en helt ny nivå – här är kontot du måste följa

Bildkälla: Jay Alvarrez Alexis Ren

Gilla Modette på Facebook!