5 tecken på att hen kör spelet med dig

- Foto: Crazy Stupid Love
Dela på Pinterest
Är hen på ena sekunden och tillbakadragen den andra? Då kanske personen kör spelet.

1. Hen visar intresse

Spelregel nummer ett: Visa intresse. En kille eller tjej som spelar spelet måste ju först fånga någon intresse. Detta gör hen givetvis genom att visa intresse – tydligt och mycket.

2. Hen håller avstånd

När hen sedan märkt att ett intresse finns där så håller hen avstånd – för hen kan ju inte visa för mycket intresse? Det kan ju ge fel signaler..... Eller? Personen försöker därför spela lite soft och "jag bryr mig inte-mentaliteten" börjar synas.

3. Hen tar ett steg fram, två bak

Hen vill inte gå in i en djupare relation ("jag vet inte om jag är redo" är en klassisk mening). Men hen vill inte heller avsluta det hela. Varför? Jo, för att hen kör spelet med dig.

4. Hen hör av sig – precis när du bestämt dig för att avsluta

När du väl har bestämt dig för att ge upp och inte snacka mer med din crush så kommer hen där krypandes och fångar in det där intresset igen. Vips så är bollen i rullning igen!

5. Hen är underbar när ni väl ses

En kille eller tjej som kör spelet med dig är ofta underbar när ni väl umgås, men ganska douchig när ni är på olika håll. Varför? Jo, för att hen uppenbarligen gillar dig men tror spelet är the way to go. Tips från oss? Säg rakt ut vad du känner, sätt ner foten och dumpa personen om hen fortsätter spela spelet. Om du inte vill spela spelet tillbaka såklart – men se då till att vara spelledaren, det kommer du vinna på!

Vill du ha hjälp med hur du hanterar en douchebag? Kolla in det här!

Gilla Modette på Facebook!