Nicole Falciani om hur hennes sjukdom påverkar förhållandet med Eric Saade

Foto: Henrik Montgomery/TT
Foto: Henrik Montgomery/TT - Foto: Foto: Henrik Montgomery/TT
Dela på Pinterest
Den svenska stjärnbloggaren Nicole Falciani berättar om hur det är att leva med kronisk reumatism.

Nicole Falciani, 19, är en av sveriges största och yngsta bloggare. Tillsammans med pojkvännen och pop-stjärnan Eric Saade så är det unga paret utan tvekan ett av sveriges mest populära par. Men likt alla andra kärlekspar så har även de saker som inte är helt lätt att tampas med. I ett blogginlägg skriver Nicole nu om hur hennes sjukdom påverkar deras förhållande.

Nicole har lidit av sjukdomen reumatism sedan hon var sex år gammal vilket har inneburit att hon lätt får värk och blir stel i lederna.

"Det är såklart väldigt jobbigt att leva med reumatism men på ett sätt är det skönt att jag alltid haft det. Jobbigaste för mig just nu är att jag inte hittar någon medicin som funkar för min reumatism och att jag mår så himla dåligt under vinterhalvåret. Är konstant trött och har i princip alltid ont", skriver Nicole på sin blogg.

Hon berättar även om hur det påverkar hennes förhållande med Eric Saade.
"Eric tycker att det såklart var en ganska stor omställning i hans liv i och med att vi är otroligt mycket på sjukhuset. Och att han behöver ta hand om mig ganska mycket under dem perioder som jag mår sämre. Men han sa också att det är ingenting som ”stör” honom eller som är ”jobbigt” för honom i och med att han älskar mig. Han tycker snarare synd om mig när jag mår dåligt", fortsätter hon berätta i blogginlägget.

Vi tycker det är så bra av Nicole att prata om hur det är att leva med reumatism och att hon har en sån bra pojkvän som ser efter henne! Testa här om du är en lika underbar drömpartner som Eric Saade.


Läs Nicoles blogg här!

Gilla Modette på Facebook!