Nicole Falciani

Nicole Falciani


Här hittar du allt du behöver och vill veta om influencern Nicole Falciani!


Hur gammal är hon?


Nicole Falciani är 25 år gammal, född 28 mars 1997. 


Var föddes hon?


Nicole föddes i Sverige och är uppvuxen i en söderförort till Stockholm. Hon är tjugofem procent svensk och sjuttiofem procent italiensk. I dagsläget bor hon i Rom i Italien tillsammans med pojkvännen Adem och deras två taxar Frank och Bruno. 


Nicole Falciani: Familj


Hennes familj består av mamma, pappa och en storasyster. Hennes pappa är från Italien och hennes mamma halvsvensk och halvitaliensk. På hennes pappas sida befinner sig den italienska släkten i Grosseto, en stad och huvudort i regionen Toscana. 


Framgångsrik karriär sedan ung ålder


Nicole var endast 16 år när hon startade sitt eget företag. Hon började som en bloggprofil och därefter har hon skådespelat, varit modell och haft en egen tv-serie och podcast med Chloé Schuterman


Nicole Falciani driver podcast med Tully Levy Yayik


Idag driver hon podcasten “Nej men ärligt” tillsammans med vännen och influencern Tully Levy Yayik och arbetar med sociala medier som Instagram och Youtube. Sommaren 2022 släppte hon även sitt eget badklädesmärke “Ombreas”. 


Nicole Falciani: Förhållande och graviditet


Nicole träffade sin pojkvän och sambo Adem genom en dejtingapp och har varit ett par sedan år 2020. Tillsammans väntar de sitt första barn, en dotter, som är beräknad till början av 2023.


Vad heter Nicole Falciani på Instagram och Youtube?


På Instagram hittar du Nicole under namnet @nicolefalciani, där har hon omkring 313 000 följare. På Youtube heter hon Nicole Falciani och där har hon omkring 61 000 prenumeranter. På hennes sociala kanaler hittar du allt om hennes liv från vardag till resor och mode.

1 2