7 typiska inredningsdetaljer som killar älskar – men tjejer hatar

- Foto: Foto: Hannah Busing/Unsplash
Dela på Pinterest
Det är något speciellt med inredningen hemma hos killar, iallafall om tjejer får tycka till.

1. Mörka lakan
Det är något visst med snubbar och mörka lakan i gråskaliga toner. Varför de tycks älska det kvarstår dock som ett stort frågetecken hos de flesta tjejer. Bädda om, bädda vitt och bädda rätt.

2. Storstadstavlan
En annan klassiker är den så kallade storstadstavlan. Vissa killar slår även på stort och kör en hel fondvägg med en bildtapet över storstäder som London och New York.

3. Inredning i svart och rött
En av många orsaker till att tjejer får något svart i blicken när de är på besök i en ungkarlslya är just kombinationen av svart och röd inredning. Det är helt enkelt något speciellt med dessa färger som får tjejer att se rött, på mer än bara ett sätt.

4. Lagtröjan på väggen
Varför? Verkligen, varför?

5. Inga gardiner...
Många killar verkar vara starka motståndare till detta med gardiner. Vilket egentligen är ganska konstigt med tanke på att många av dem verkar föredra mysbelysning med neddragna persienner ändå.

6. ...eller ännu värre, bilgardiner
Ja, om det står mellan att inte ha några gardiner alls och att ha bilgardinerna från pojkrummet så är det kanske bäst att hoppa dem helt trots allt.

7. "hyllan med roliga saker och minnen"
Det finns en speciell plats för gamla medaljer, en kokosnöt de plockat själv från thailandsresan och Homer-Simpsson-öl-öppnare. Och det är oftast på hyllan ovanför sängen hemma hos en kille.


Att träna på gym är inte för alla och det kan vara svårt att veta hur man ska hålla sig motiverad om man tränar hemifrån. Därför har vi listat fyra olika tips på hur du kan komma igång! Se mer i videon nedan. 

Mer:

7 roliga filmer på Netflix som kommer få dig att skratta