7 roliga filmer på Netflix som kommer få dig att skratta

Roliga filmer
Roliga filmer på Netflix som kommer att få dig att skratta. - Foto: Foto: Charlota Blunarova och Brooke Cagle/Unsplash
Dela på Pinterest
Finns det något bättre än att slappa i soffan och skratta till en riktigt rolig film? Förmodligen inte. Här är därför 7 filmer att se på Netflix som garanterat kommer få dig att fnissa lite extra.

1. Murder Mystery  

Efter att ha varit gifta i 15 år bestämmer sig New York-polisen Nick Spitz för att ta med sin fru Audrey på en efterlängtad resa till Europa. På flyget möter paret en charmig engelsman, som bjuder över dem till miljardären Malcolm Quinces yacht men paret hinner knappt gå ombord innan Quince hittas mördad. 

2. Yes Man

Bankmannen Carl Allen är mycket deprimerad över skilsmässan från sin ex-fru vilket har gjort att han säger nej åt allt som kommer omkring honom. När han inser att hans förhållande med sina vänner har hamnat i farozonen bestämmer han sig för att gå på ett seminarium där Terrence Bundley uppmuntrar besökarna att säga ja till alla möjligheter som de får. Från den stunden blir Carl en ja-sägare men trots detta går en hel del saker fel. 

3. Bad Moms

Den högpresterande mamman Amy har precis blivit singel och klarar inte av att upprätthålla fasaden och kraven som kommer med jobbet, hemmet, barnen och livet som mamma. Hon gör därför, tillsammans med sina två kompisar, uppror mot mammaidealet. 

4. We're The Millers 

Knarklangaren David Clark lever ett ensamt liv. När han blir rånad på alla sina pengar och sitt knark blir hans chef riktigt sur. Men om David kan smuggla lite marijuana ifrån Mexiko till USA så är allt förlåtet. David inser snart att han måste ha en bättre förklädnad än sitt vanliga jag. Kanske kan en vanlig familj på semester drar till sig mindre uppmärksamhet?  

5. The Other Guys

Allen Gamble och Terry Hoitz är två New York-poliser där Gamble är mer intresserad av pappersarbete än att vara ute på gatan, och Hoitz har som straff fått Gamble som partner efter att hans ivriga avtryckarfinger orsakat en pinsam incident. De har dock en sak gemensamt: de idoliserar båda två stadens främsta poliser, Danson och Manzetti. Men när en en möjlighet dyker upp för Gamble och Hoitz att själva bli hjältar, går inte saker riktigt som de hade tänkt sig...


6. Crazy Stupid Love

En vardagkväll får Cal en obehaglig överraskning. Hans fru Emily vill skiljas och Cal har det svårt att gå vidare med sitt liv. På en bar där han försöker dränka sina sorger träffar han Jacob, en kvinnotjusare med alla de rätta replikerna, de rätta kläderna och den rätta attityden. Jacob tar Cal under sina vingar och snart är Cal en fullfjädrad casanova. Men när det gäller kärlek går ingen säker, inte ens en casanova.

7. Step Brothers

39-åriga Brenna Huff har inget jobb, ingen bostad och tar inte arbetslösheten på allvar. Dessutom bor han med sin mamma Nancy i hennes hus. Likaså gör 40-åriga Dale Doback som även han fortfarande bor med sin pappa Robert. När Nancy och Robert träffas och blir kära flyttar de alla ihop i samma hushåll och killarna blir bröder.... bara det att dem verkligen hatar varandra!


Är du en av dem som älskar filmer med en dramatisk plot twist? Då har du hamnat helt rätt! Här har vi listat 6 thrillerfilmer med en oväntad tvist! Se mer i videon nedan. 

Mer:

Ny smak från Ben & Jerry i samarbete med Netflix – då finns den i butik

Gröna Lunds beslut: konserter utan publik