Tjejer avslöjar: Det här är det värsta jag har ljugit om

Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Ljuger gör vi alla ibland, det kan handla om vita, svarta, hemska eller sorgliga lögner – eller sjukt roliga.

Att gotta ner sig i lögner och drama är något de flesta av oss gillar (men inte alltid vågar erkänna). Vi har frågat runt lite tjejer och samlat på oss svar på frågan "vad är det värsta du ljugit om?". Svaren är roliga, hemska, spännande och konstiga. Ta fram popcorn-skålen och läs historierna nedan.

1. Jag ljög om att jag var otrogen

"Jag ville göra min kille svartsjuk så jag ljög om att jag strulade med en annan, alltså var otrogen. Skämdes så mycket att jag inte vågade berätta sanningen sen. Mår dåligt över den lögnen än idag"

2. Jag ljög om att jag hade pluggat i USA

"Började plugga i en ny ort och ville vara lite ball inför klasskompisarna. Så på en fest sa jag att jag hade pluggat i USA innan. Den lögnen lever kvar än idag. Har googlat massa så jag vet mycket om USA när folk frågar, jättepinsamt".

3. Jag ljög om att jag hade träffat Carola

"När jag var 10 år var Carola min och min systers gemensamma idol. Min syster fick träffa Carola på ett genrep och tog då en bild med henne. För att handskas med sorgen ljög jag helt enkelt om att det var jag på bilden bredvid Carola. Allt började som en vit lögn.. Men åren gick och jag levde med den lögnen i 9 år innan den avslöjades".

4. Min syster träffade min kk

"En gång träffade min syster min kk, som jag hade känt väldigt kort, så jag var tvungen att hitta på hur vi kände varandra. Skulle inte riktigt kunna säga "vi träffades på Darkside och nu har vi sex".

5. Jag hade sex med min systers ex

"Har aldrig sagt något till henne... Värsta lögnen någonsin".

6. Jag ljög om resultatet på högskoleprovet

"Tänkte att det inte skulle vara en big deal.. Nu är jag "tjejen som fick 2.0".. Fast jag egentligen fick 0.9".

Vill du läsa fler historier? Här berättar tjejer varför de var otrogna mot sina partners.

Tjejer har också delat med sig av deras värsta dejtinghistorier – kolla in dessa här.

Gilla Modette på Facebook!