5 hemliga saker alla tjejer gör i badrummet som killar inte har en aning om

Hemliga saker som tjejer gör på toaletten
De här sakerna gör alla tjejer på toaletten – och killar har garanterat ingen aning om något. - Foto: Easy A och Mean Girls
Dela på Pinterest
Har du någonsin undrat vad tjejer egentligen gör när de ockuperar badrummet? Äntligen kan vi ge dig svaren!

1. Pratar skit med kompisen
Ja, det är ju knappast så att vi behöver hjälp med torkningen. Den enda anledningen till att vi tar med vår kompis in på toaletten är ju för att prata och berätta hemlisar för varandra. Det är tur att väggar inte kan tala.

2. Sista-minuten-rakningen
Har du någonsin undrat vad ditt one night stand gör när hon låser in sig på badrummet i ett halvår innan ni ska gå och lägga er? Jo, hon hade antagligen inte planerat på att bli med dig hem och hon står nog därför med rakhyveln i högsta hugg för att fräscha till sig lite extra i sista sekunden.

3. Onanerar
Det är inte alltid hårinpackning, bodyscrub och ansiktsmask som ligger bakom de timslånga besöken på badrummet. Tjejer onanerar faktiskt, även om många aldrig skulle erkänna det.

4. Pushar upp brösten
Att lägga boobsen på rätt plats i behån kan göra mirakel för din klyfta! Det vet ju alla tjejer.

5. Svarar på Snapchats
Brukar du få bilder som är tagna rakt upp i taket av din crush? Det, eller bäcksvarta bilder där kameran täckts av ett finger är ett tydligt tecken på att hon sitter på toaletten samtidigt som hon svarar dig.

Dessa sex äckliga saker har garanterat alla tjejer du känner gjort någon gång – men vägrat att erkänna.

Gilla Modette på Facebook!