5 typer av sms tjejer skickar – och vad de egentligen betyder

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Ibland skriver vi något – men menar något helt annat. Här är fem exempel.

1. "Gör som du vill"

Nej, det betyder inte att du faktiskt ska göra som du vill. Att skriva så betyder faktiskt oftast "ja, gör så om du vill men jag kommer bli ledsen och tycker inte att du borde göra så". Så, om du frågar om du ska åka hem till henne och hon skriver "gör som du vill" – så betyder det kort och gott: åk dit.

2. Smset utan emojis

Är hon typen som alltid fyller sina sms med emojis men helt plötsligt skriver ett enkelt sms som "okej" så är hon förmodligen ganska sur, eller ledsen. Något är garanterat fel. Ett emoji-fritt sms är aldrig positivt, aldrig.

3. "Ute ikväll?"

Well, det klassiska smset som kan trilla in på nätterna. Här är en sak tydlig; hon bryr sig inte om du är ute eller inte, hon bryr sig om du ska med henne hem sen eller inte.

4. "Jag drömde om dig inatt"

Eller något annat random-sms som kommer från ingenstans. Det betyder såklart att hon tänker på dig och vill ha kontakt. Förmodligen drömde hon inte alls om dig, utan drar det bara som lögn för att hon inte har något bättre att skriva.

5. God natt-smset

Tro oss, det finns en baktanke med det här. Om hon avslutar smset med god natt så är hon lite intresserad av dig, helt klart. Då visar hon på att du är det sista hon tänker på innan hon somnar. Lite gulligt ändå, eller hur?

Gilla Modette på Facebook!

SMS