5 saker killar gör – som betyder att hen bara vill ha sex med dig

- Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
Läs listan och se om punkterna stämmer in på dig och din dejt. Då vill hen nog bara ha sex...

1. Hen presenterar inte dig för sina vänner

Hen vill gärna ha dig för sig själv. Du har inte träffat hens kompisar och du vet ingenting om hens familj. Varför? Jo, för att hen inte har någon plan på att släppa in dig i hens liv, men vill däremot ha dig – i sängen.

2. Hen hör bara av sig på kvällar/helger

Svarar inte hen på hela veckan men hör av sig klockan 03 en fredagsnatt? Ja, det är ju givetvis för att hen då är sugen och vill ligga.

3. Hen vill inte ha något seriöst

Men hen vill inte heller avsluta er relation. Hen vill hålla det "casual" – alltså ett annat ord för "jag vill gärna att vi har sex men inget mer än så".

4. Hen är dryg

Är hen en typisk douch som tar flera timmar på sig att svara, hälsar knappt när ni är ute eller bara allmänt ointresserad av dig och ditt liv? Ja, då är det nog bara för att hen faktiskt inte bryr sig egentligen.

5. Hen är en riktig romantiker

När ni väl ligger i sängen. Då är hen perfekt och tar fram alla charmiga kort hen kan. Varför? Jo, för att hen är en typisk douchebag.

Så, vill du också bara ligga med personen? Kör på! Men vill du något mer – dumpa. Här guidar vi dig hur du gör.

Hur känns det egentligen att träffa den rätta? Vi har frågat fem tjejer som har träffat sitt livs kärlek för att ta reda på hur de kände – och hur de visste att det var rätt. Se mer i videon.

Gilla Modette på Facebook!