Populära blekningar om du färgar håret hemma – bäst i test

Om du inte vill spendera tusenlappar hos frisören har vi testat tre olika populära blekningar! - Foto: Modette
Dela på Pinterest
Vi testade vilken av de tre mest populära blekningarna som var bäst. Så du kan bli vårsnygg i håret hemma!

Det här är en redaktionell artikel med länkar via vår partner Apprl.

När våren och sommaren är på väg vill många av oss damma av frisyren och kanske slänga in några slingor, eller varför inte bleka hela håret. Därför har vi valt att testa de tre mest populära blekingarna som du kan använda hemma.

Recension med före- och efterbilder av Schwarzkopf Blonde

Denna klassiker från Schwarzkopf känner de flesta som någon gång blekt håret till. Vi testade den på en brun och blond slinga för att få se hur resultatet skulle bli för både blondiner och brunetter. Resultatet blev något gult jämfört med de andra märkena. Ett plus är den stora flaskan och ett minus är det höga priset. Denna blekning får 3/5 stjärnor av oss. Den gör jobbet men det finns andra produkter som är bättre.
Schwarzkopf, ca 120 kronor.

Före- och efterbilder av Schwarzkopf Blonde.

Recension med före- och efterbilder av L'Oréals Colorista

Vi hade höga förväntningar på L'Oréals nyhet "Colorista", men enligt oss så presterade den inte lika bra som vi hoppats på. Den blonda slingan ljusades inte upp särskilt många nyanser och den bruna slingan fick en väldigt orange nyans. Priset var också ett litet minus då det är en av de dyrare blekingarna. I slutbetyg får denna 2/5. Bra om du vill göra en touch up och få håret några nyanser ljusare, men inte om du vill få en drastisk förändring. 

L'oréal, ca 120 kronor.

Före- och efterbilder av L'Oréals Colorista.

Recension med före- och efterbilder av hårblekning från Mood

Hårblekningen från Mood är den billigaste av dem alla och trots det är det den blekningen som presterade bäst i testet enligt oss. Den mörka slingan fick sig en match och ljusares upp rejält, dock skiftade den också i orange. Den ljusaste slingan blektes ordentligt även den och resultatet visade inga gula toner. I slutbetyg får blekningen 5/5. Den är billig, bra och ger resultat utan gula toner.
Mood, ca 64 kronor.

Före- och efterbilder av hårblekning från Mood.


Det här är en redaktionell artikel med länkar via vår partner Apprl.

Foto: Modette

Mer:

Jag blekte sönder håret – men den här produkten räddade mig
Så går du bäst från brunett till blondin – utan att skada dina toppar