Blondinbella tog av vigselringen – så mycket kostade den

Isabella Löwengrip berättar vad vigselringen kostade.
Isabella Löwengrip berättar vad vigselringen kostade. - Foto: Isabella Löwengrip
Dela på Pinterest
Nu har det gått två dagar sedan Blondinbella och Odd gick ut med att de ska skiljas, och redan nu har Blondinbella tagit av sig ringen.

För två dagar sedan bekräftade sveriges bloggdrottning, Isabella, Blondinbella, Löwengrip, att hon och maken Odd Spångberg ska skiljas och redan nu har Blondinbella tagit av sig den dyra ringen.

Huset är inte den enda dyra tillgången som paret samlat på sig under åren, även vigselringen fick stor uppmärksamhet då Blondinbella avslöjade det höga priset.

Vigselringen är gjord i rött guld, bär en diamant på 1 carat och har "Odd 31-08-13" graverat på insidan. Med andra ord så var den inte billig, men enligt Blondinbella så var prislappen som hamnade på 65 000 kronor inte heller extrem.


– Det säljs ju ringar i den här prisklassen hela tiden, det får man inte glömma. 65 000 kronor är inte en extrem summa med tanke på materialet som ringen är gjord av. Men det är ju ofta en person som är väldigt intresserad av smycken som väljer att köpa en ring som denna, sa Isabella Löwengrip i en intervju med Nyheter24.

Efter skilsmässan så har nu Blondinbella tagit av sig ringen. Hur paret kommer dela upp resten av sina tillgångar, och vem som får vad kan du läsa om här!

Mer:

Så mycket kostar Blondinbella och Odds villa på Lidingö

Assistenten schemalagde Odd och Blondinbellas kärleksliv: "La in det på kvällen"

Därför skiljer sig Blondinbella och Odd Spångberg

Bekräftat: Blondinbella och Odd Spångberg skiljer sig

Här är allt som har hänt mellan Blondinbella och Odd Spångberg

Det är inte konstigt om Blondinbella och Odd har kärleksproblem

Odd Spångberg raderar alla bilder – paret följer inte varann

Blondinbella berättar om tuffa perioden – stöttas av fansen


Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: Blondinbella