Odd Spångberg

Odd Spångberg föddes 1988 den 27 mars.

I början av 2012 blev Odd och Isabella "Blondinbella" Löwengrip ett offentligt par och Odd hamnade i strålkastarljuset som "Blondinbellas" nya pojkvän. Under sommaren 2013 gifte sig paret i Adolf Fredriks kyrka på Dalagatan i Stockholm.

Isabella var då gravid med parets första barn, Gillis, som föddes den 19:e november 2013. Odd och Isabella fick sedan dottern Sally ihop. Hon föddes den 19:e april 2015.

På Odds vänstra arm har han tatuerat in "Isabella" och "Gillis".

I Maj 2017 gick paret ut med att de skulle skilja sig och Odd skulle flytta från huset till en egen lägenhet i centrala Stockholm där han bor idag.

På Isabellas blogg så skriver hon att det var ett tufft beslut med tanke på barnen, men att det antagligen är bättre så än att Sally och Gillis ska växa upp med två olyckliga vuxna under samma tak.

Odd är född och uppväxt i Stockholm och tog studenten från Stockholms fria gymnasium 2007. Därefter har han tagit examen från IHM Business School i Stockholm.

Under sin karriär har Odd hunnit testa flera olika yrken. Han har dels bloggat likt sin ex-fru Isabella Löwengrip, men han har också gjort allt från att driva egna bolag till att släppa en egen låt, "I'll try to hide".

Odd har tidigare även jobbat på Isabella Löwengrips bolag som operativ chef under en kortare period innan paret separerade.

Idag jobbar Odd Spångberg på Storholmen förvaltning och driver sitt egna företag Odd Spångberg AB som sysslar med konsultation av rekrytering, ledarskap, försäljning och marknadsföring.

Under sina yngre dagar så tävlade Odd i simning och han fortsatte sen som simlärare i vuxen ålder. Bäst trivs Odd bortom rampljuset. Efter skilsmässan berättade Odd för Modette.se att han under det sista året tog avstånd från offentligheten.

– Svensson 2.0 är bästa anhalt, vilket jag ser fram emot, berättade Odd.

Bildkälla: Stella Pictures

1 2