Så mycket kostade Bianca Ingrossos nya lägenhet

Bianca Ingrosso har köpt lägenhet.
Bianca Ingrosso har köpt lägenhet. - Foto: Instagram/ biancaingrosso
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har äntligen köpt en helt egen lägenhet och om fyra veckor flyttar hon hemmifrån – det här är allt vi vet.

Efter en lång tids sökande har Bianca Ingrosso äntligen hittat rätt och igår blev det tillslut ett köp. Lotten föll på en tvåa på 62 kvadratmeter som ligger i ett riktigt drömmigt område.


"Ända sedan jag började kolla på lägenheter så har Norra Djurgårdsstaden (som ligger mellan centrala Stockholm & Lidingö, så perfekt för mig) alltid varit prio 1 och drömplatsen för mig att bo på", skriver Bianca på bloggen.

Som om inte läget vore nog, så har den nya lyan några kvalitéer som de flesta stockholmarna bara kan drömma om. Lägenheten ligger nämligen på den tredje våningen, har en balkong och utsikt över vattnet. Hur underbart? 

Enligt uppgifter till Modette så gick lägenheten loss för strax under 4,5 miljoner kronor – vilket inte är illa pinkat för en första lägenhet! 

Men Bianca har faktiskt flyttat igen. 2019 köpte en ny lägenhet på Östermalm. Läs mer och se hur den ser ut i videon nedan.


Mer:

Så här såg Bianca Ingrosso ut när hon var ett år gammal


Så mycket pengar tjänar Bianca Ingrosso

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: Bianca Ingrosso