5 saker alla tror tjejer gillar i sängen – men hatar egentligen

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Låt oss bara slå hål på myterna om att tjejer gillar det här i sängen – en gång för alla.

1. Att avsluta med duracell-kaninen
Om en tjej är på väg att komma så kommer det inte gå vägen om du växlar upp från 0 till 100. Fortsätt gör det du gör, i samma tempo som du gör det. Om det är påväg att ge henne orgasm så byt för guds skull inte taktik. 

2. Att spela svåra
Visst kan rollspel vara uppskattat, men många misstolkar ett ointresse för att "spela svår". Om någon inte är intresserad, tjata inte då utan hoppa i säng först när båda är 100% med på det!

3. Uttrycket "Who's your daddy?"
Vi vill spy.

4. Smiskar
Nu snackar vi inte MR. Gray-smiskar, utan snarare någon som hört att du gillar 50-shades-serien. Kanske har den även sett en porrfilm och tycker själv att smiskar är väldigt sexigt, men kanske själv är lite för osäker för att göra det fullt ut. Istället delar de ut en oförutsedd klapp som är allt annat en en turn on i sängen.

5. Att få komma först

Många ser sig själva som gentlekvinnor/män om de håller sig och låter sin tjej får komma först. Vi förstår att tanken är god, men det slutar oftast med tjat om "Är du på väg att komma?", "kommer du snart?", "kommer du nu?". Istället för att ha härligt sex som slutar lyckligt för alla inblandade så blir det istället en stressig kapplöpning. Släpp det och ha inställningen att alla ska komma istället.

Se 5 myter om vad killar älskar i sängen – men egentligen avskyr, här!

Mer: 

7 typiska inredningsdetaljer som killar älskar – men tjejer hatar

7 typiska inredningsdetaljer som tjejer älskar – men killar hatar

Gilla Modette på Facebook!