Detta kan hända om du sparade nakenbilderna som spreds

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Penny Parneviks Instagram blev hackad – avklädda bilder på henne och nakenbilder på lillasystern Philippa Parnevik spreds.

Det var i fredags som Penny Parnevik upptäckte att hennes Instagram blivit hackad. Avklädda bilder på Penny spreds och även en film där lillasystern Philippa Parnevik är naken. 

Personen eller personerna som hackade kontot ville ha pengar för att ge tillbaka kontot – men nu är Parnevik-familjen på god väg att ta över kontona igen.

I Peg och Pennys nya avsnitt av podcasten "Pillowtalk" berättar nu systrarna om vad som egentligen hände (som du kan läsa om här) och vad konsekvenserna kan bli.

Personen som hackade Pennys kontot spred alltså en film på lillasystern Philippa Parnevik, 18, där hon bytte om och var naken. Penny filmade på skoj och hade sparat filmen i sin mobil. 

– Till alla som har sparat bilderna på Philippa. Hon var minderårig, så ni kan bli stämda, säger systrarna.

De berättar även att Mia och Jesper Parnevik, alltså föräldrarna, är riktigt arga och ska försöka anmäla så många de kan som har sparat bilderna – då det är barnpornografi, eftersom Philippa var 17 år när videon spelades in.

Så, har du bilderna i din telefon? Radera.

Mer:

Så märkte Penny Parnevik att hennes Instagram hade blivit hackad

Personerna som hackade Penny Parnevik hade ett krav

Penny Parneviks Instagram har blivit hackad – sprider nakenbilder

Penny Parnevik är tillbaka på Instagram – med ett viktigt budskap

Gilla Modette på Facebook!