Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Gravida kändisar som väntar barn 2019

Dela på Pinterest
Det verkar som att 2019 kommer bli året då många svenska kändisar föder barn. Se vilka som är gravida och väntar smått här.

Annie Lööf och Carl-Johan Lööf

Centerpartiets ledare Annie Lööf berättar nu att hon väntar sitt andra barn med sin man Carl-Johan Lööf. På Instagram delade de den glada nyheten för följarna. 

"Vår dotter ska bli storasyster! Om allt går som det ska kommer familjen att bli fyra någon gång under första delen av nästa år. Vi tycker såklart att det ska bli väldigt roligt att få välkomna en ny, liten familjemedlem!", skriver Annie Lööf på Instagram.

Annie Lööf
I början av 2020 väntas nykomlingen komma. Foto: Instagram/ annie_loof

Félice Jankell och Nils Tham 

Skådespelerskan Félice Jankell, 27, väntar barn tillsammans med pojkvännen Nils Tham, 34. Bebisen är beräknad att komma i november och till en bild på Instagram skriver Félice att de längtar efter bebisen.

Både Félice och Nils kommer från kända familjer. Nils är en arvinge till H&M-grundarna och har tidigare varit gift med konstnären Clara Hallencreutz. Félice är syster till skådespelaren Happy Jankell, 25, och dotter till programledaren Annica Jankell och skådespelaren Thorsten Flinck.

Felice Jankell och Nils Tham väntar barn.
Felice Jankell och Nils Tham blir föräldrar i November. Bildkälla: Instagram/Felice Jankell och Stella Pictures.

Janni och Jon Olsson Delér

På Instagram och i en ny vlogg delar nu kändisparet Janni och Jon Olsson Delér med sig av sin bebislycka. De gifte sig för drygt ett år sedan, och nu ska de bli föräldrar. 

"Framtida mamma och pappa! Vi är så glada och förväntansfulla att vi äntligen kan berätta att vi väntar en liten bebis i början av november. Känns fortfarande lite overkligt men också så naturligt. Mamma och pappa kan inte vänta tills vi får träffa dig!"

I november 2019 förväntas Janni och Jons barn komma, men ännu har de inte avslöjat bebisens kön. Stort grattis!

Janni Olsson Delér
Foto: Instagram/ jannid

Veronica Maggio 

Den svenska artisten Veronica Maggio avslöjar nu att hon är gravid med sitt andra barn. I ett Instagram-inlägg skriver hon:

"Testar kläder med @karinsmeds inför turné men nånting har hänt med mitt midjemått... Vad kan det va?"

Tidigare har Maggio sonen Bosse, men nu väntar hon alltså ännu ett tillskott i familjen. Kommentarsfältet är fyllt med grattishälsningar. Bland annat har Molly Sandén kommenterat bebismagen med: "Wow vad fint!! Grattis" 

Se bilden när hon avslöjade bebisnyheten här!

Veronica Maggio
Foto: Instagram/ veronicamaggio

Theodora Larsson och Anton Uddfalk

Theodora Larsson var med i Ensam mamma söker som sändes på tv under våren 2019 och fann kärleken i Anton som kommer ifrån Uppsala. Efter en tid flyttade han till Borås för att leva familjelivet. Nu berättar Theodora den glada nyheten att de tillsammans väntar barn. 

På Instagram skriver hon:

"Det där plusset jag aldrig trodde jag skulle få se. Tiden jag trodde det skulle ta. Oron jag kände.Helt plötsligt, blev allt som jag tidigare känt historia, och en helt nytt kapitel startar för oss.Tacksamheten är enorm, en liten böna växer här som vi kallar vår." 

Theodora Larsson
Foto: Instagram/ theodoralarsson

Även Theodoras pojkvän Anton verkar vara överlycklig över att snart bli pappa.

"Vad hade jag sagt om du berättade, ”inom två år så bär jag ditt barn”? Det blev till en dröm. Drömmen om dig, drömmen om oss. Den biten vet jag redan, men nu vet jag också att drömmar kan bli verklighet. Vem du än är så längtar jag så mycket tills jag får träffa dig", skriver Anton på sin Instagram. 

Theodora Larsson ensam mamma söker
Foto: Instagram/ theodoralarsson

Linnea Henriksson & Wille Alin

Linnea Henriksson blev nyligen mamma till sitt första barn tillsammans med sambon Wille Alin. Idag, den 18 April 2019, delar hon den första bilden på sig själv och den nyfödde sonen från sjukhussängen med en liten hälsning till alla följare.

"Vill bara säga att jag och mina killar mår bra, stor som liten. Hörs igen lite senare", skriver Linnea till bilden.

Linnea Henrikssons första bild på sonen
Linnea Henriksson visar upp första bilden på sonen. Bild: Instagram/ Linnea Henriksson.

Malin Gabrielsson & Johan Fagerström

En annan komiker och Youtuber som blivit pappa är Jonas Fagerström som är en av deltagarna i gruppen JLC. Tillsammans med flickvännen Malin Gabrielsson fick de sitt första barn i April 2019. Söndagen den 7 april delade Jonas den första bilden på sonen Lowe på Instagram och välkomnade honom till världen.

Malin Gabrielsson och Jonas Fagerströms son Lowe
Malin Gabrielsson och Jonas Fagerströms son Lowe. Bildkälla: Instagram/Jonas Fagerström

Clara Hallencreutz och Fares Fares

På Instagram avslöjar nu konstnären Clara Hallencreutz och skådespelaren Fares Fares att de väntar barn tillsammans. Exakt när barnet är beräknat vet vi ännu inte, men de berättar att de nästan har gått halva tiden in i graviditeten. 

"Inte bara choklad i den här magen… Kan inte vänta tills vi får träffa dig”, skriver Clara Hallencreutz på Instagram-bilden.

Flera grattishälsningar syns i kommentarsfältet och de blivande föräldrarna strålar verkligen! 

Clara Hallencreutz
Paret avslöjade nyligen att de väntade barn ihop. Foto: Instagram/ clarahallencreutz

Penny Parnevik & Douglas Murray

21-åriga realitystjärnan Penny Parneviks dröm om att få bli mamma går nu i uppfyllelse. Hon väntar barn  tillsammans med fästmannen Douglas Murray, 38. Penny postade på Instagram i februari 2019 en bild där hon visar upp magen.  

– Douglas och jag kan inte vänta tills vi får träffa vår lilla ängel i augusti. Jag minns när någon frågade vad jag ville bli när jag blir stor så svarade jag alltid "mamma". Min dröm går äntligen i uppfyllelse, skriver hon som text till bilden. 

Penny slutade frivilligt med p-piller och tänkte "blir jag gravid så blir jag". Nu befinner hon sig i vecka 14. Det beräknade födelsedatumet för bebisen är 22 augusti 2019 och Penny planerar att föda i Florida. I hennes och systerns podcast "Pillowtalk med Peg och Penny" berättar Penny att de inte tänker ta reda på könet, men att hon tror att det är en kille. 

På julafton avslöjade Penny för hela familjen med ett kuvert till varje familjemedlem att hon var gravid. Beskedet väckte känslor och familjen grät av glädje. Storasystern Peg var rätt tagen av situationen i flera veckor efter beskedet och behövde tid att bearbeta att lillasystern var gravid och att deras tajta relation kanske skulle komma att förändras. Idag är läget lugnt och Peg är glad för Pennys skull.

Penny och Douglas träffades genom hennes familj då han länge varit en nära vän till Pennys föräldrar Jesper och Mia. För två år sedan började paret dejta och 2019 den 1:a februari förlovade sig paret. 

Penny Parnevik
Penny Parnevik och fästmannen Douglas Murray väntar sitt första barn som är beräknat i augusti 2019. Bildkälla: Instagram/ pennyyparnevik

Foki Soirak & Bill

Bloggaren Foki, 27, delade med sig av nyheten om att hon och fästmannen Bill väntar sitt andra barn 2019. Denna gång blir det en son och han är beräknad att födas den första veckan i juni. Den 10 mars 2018 fick paret sin första dotter, Zelda, som nu blir storasyster.

Bloggaren Foki är gravid med sitt andra barn
Foki visar upp gravidmagen på Instagram. Bild: Instagram/Foki Soirak

Nikki Amini & Niklas Twetman

Tv-profilen Nikki Amini, 34, avslöjade under januari att hon Niklas Twetman, 34, väntar barn ihop. Paret gifte sig sommaren 2017 och hade det mest magiska bröllopet man kan tänka sig. Men nu väntar alltså familjelivet och i sommar kommer deras första barn till världen.

Exakt vilket datum bebisen är beräknad på har Nikki inte velat avslöja, men vi väntar med spänning!

Nikki Amini väntar ett barn som beräknas födas under sommaren 2019.
Under sommaren 2019 kommer Nikki Amini bli mamma! Bild: Instagram/Nikki Amini.

Michaela Forni & Damon Foroozesh

Sa någon babyboom? Under 2019 har flera bloggare avslöjat att de är gravida och idag, den 29 januari, avslöjade författaren och influencern Michaela Forni att hon väntar barn ihop med pojkvännen Damon Foroozesh. Det är parets första bebis och i en ny bild från semestern på Maldiverna visar Michaela Forni upp gravidmagen.

"Nu är det vi tre mot världen", skriver Michaela i inlägget på Instagram.

Michaela Forni visar upp sin gravidmage.
Bildkälla: Instagram/Michaela Forni

Kenza Zouiten Subosic & Aleks Subosic

Den första januari gick Kenza Zouiten ut med att hon och maken Aleks väntar sitt första barn med BF i början av sommaren 2019. På sin blogg skriver hon att det är en mirakelbebis, och att vägen dit varit tuff.

"Vi tog oss igenom dåliga besked efter dåliga besked, chock, besvikelse, sprutor, rädsla, defekta embryon. Smärta. Vi tog oss igenom all skit som kom vår väg för att vi hade bestämt oss för att göra allt vi kunde innan vi gick vidare till nästa alternativ. Men nästa alternativ blev inget alternativ, för precis innan vårt 3e IVF-försök blev jag gravid naturligt", skriver Kenza på bloggen.

Kenza Zouiten Subosic gravidbild.
I början av sommaren kommer Kenza Zouiten Subosic få sitt första barn. Bild: Kenza Zouiten Subosic.

Sara Biderman & Danijel

Stylisten Sara Biderman gick i fredags ut med att hon och pojkvännen Danijel väntar sitt första barn. Nyheten delade hon på Instagram med hjälp av en söt emoji-rebus den 18 januari och hon möttes av hundratals gratulationer.

Sara Bidermans gravidbild.
Sara Biderman och pojkvännen Danijel avslöjar sin babylycka! Bild: Instagram/Sara Biderman.

Maja och Victor Nilsson Lindelöf

Influencern Maja Nilsson Lindelöf väntar tillsammans med sin man, fotbollsspelaren, Victor Lindelöf sitt första barn. Victor och Maja gifte sig sommaren 2018 och den 25:e mars delade paret nyheten om att Maja fött en son. På Instagram delar hon och Victor första bilden på sonen.

Bild på Victor och Maja Nilsson Lindelöf son.
Första bilden på Victor och Maja Nilsson Lindelöfs son. Bild: Instagram/Majanilssonlindelöf.

Danijela Pavlica

Influencern Danijela Pavlica, eller Itsmepavlica som hon heter på Instagram och blogg, poddar bland annat med Hanna "Hannalicious" Friberg. I augusti 2018 gick Danijela ut med att hon är gravid, bebisen är beräknad i början av 2019.

Danijela Pavlica är gravid med första barnet
Danijela Pavlica är gravid med första barnet. Bildkälla: Instagram/itsmepavlica

Julia Bergman & Dennis Everberg

I slutet på november gick Julia Bergman, känd från "Unga mammor", ut med att hon väntar sitt andra barn. När Julia var 18 år blev hon oplanerat gravid och valde att behålla bebisen, när hon fick upp sonen Milan på bröstet kände hon på sig att något var fel. Det visade sig att han hade Downs syndrom. 

Julia och Milans pappa, Björn, är inte längre tillsammans. Nu väntar Julia barn tillsammans med hockeyspelaren Dennis Everberg, det blir hans första barn. I april är bebisen beräknad!

Dennis Everberg, Julia Bergman och Milan.
Julia Bergman väntar sitt andra barn i april. Bildkälla: Instagram/juliabergman

Vera Berg & Tom Ljungqvist

Tillsammans med pojkvännen och komikern Tom Ljungqvist väntar 21-åriga Vera Berg sitt första barn. Bebisen är beräknad att födas i maj och än vet paret inte vilket kön det är. På Veras blogg kommer vi kunna läsa om hennes graviditet och tankarna inför bebisens ankomst.

Vera Berg och Tom Ljungqvist
Vera Berg och Tom Ljungqvist väntar sitt första barn. Bildkälla: Instagram/veraberg

Linnea Henriksson & Wille Alin

"Så mycket bättre"-aktuelle Linnea Henriksson är även hon gravid med sitt första barn tillsammans med sambon Wille Alin. När bebisen är beräknad vet vi inte ännu, men på Instagram skriver hon att det inte blir någon vårturné på grund av "obvious reasons".

Linnea Henriksson visar upp babymagen
Linnea Henriksson är gravid. Bildkälla: Instagram/linneahendrix

Det var ju även en hel del kändisar som fick barn under 2018, kolla vilka som är nyblivna föräldrar i videon nedanför.

Läs också:

Lovisa Wallin hyllas efter magbilden en vecka efter kejsarsnittet

11 tidiga tecken på att du är gravid