Gravida kändisar som väntar barn 2019

Kändisar som är gravida och väntar barn 2019.
Kändisar som är gravida och väntar barn 2019. - Foto: Instagram/ jannid Instagram/ ellenbergstrom & Stella Pictures
Dela på Pinterest
Det verkar som att 2019 kommer bli året då många svenska kändisar föder barn. Se vilka som är gravida och väntar smått här.

Nour El Refai och Henrik Schyffert

Komikerparet Henrik Schyffert och Nour El Refai har äntligen fått barn. På Instagram avslöjade de nyblivna föräldrarna bebisnyheten och namnet på nykomlingen – Sami. 

På Instagram delar Nour El Refai med sig av lyckan och säger att det var kärlek vid första ögonkastet.

"Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Men också med en del av mitt hjärta jag inte visste att hade. Som aldrig skulle aktiverats om det inte var för dig. Den delen kommer alltid vara bara din.", skriver hon på Instagram.

Se den första bebisbilden här!

Foto: Instagram/ nourbilder

Alexandra Bring

Influencern Alexandra Bring, som är född 1990, avslöjade nyligen att hon väntar barn nummer två. "Jag slutade käka p-piller innan sommaren för att vi ville ha barn så det var verkligen välkomnat!!!", skriver hon på bloggen. Sedan tidigare har hon dottern Lou.

Bebisnyheten valde hon att berätta om på sin Instagram. Så här såg det ut!

Foto: Instagram/ alexandrabring

Du känner säkert också igen hennes syster Victoria Törnegren! Även hon jobbar som influencer och tillsammans har de podden "Två systrar en podd".

Ellen Bergström och Niclas Lij

Kärlekssagan slutade lyckligt för den tidigare bachelorn Niclas Lij. Det var på ett speed dejting-event som paret träffades, men där var Ellen Bergström bara "med på skoj". Tanken var då att Niclas skulle ge tips till dejterna och vara ett "dejtingproffs", men det slutade istället i något helt annat. 

På Instagram postade Ellen Bergström nyligen en bild (eller ska vi kanske säga en rebus...) På bilden ses pojkvännen Niclas Lij tända en tändare som orsakar en smäll, och på toppen sitter Ellen Bergström!

Niclas Lij och Ellen Bergström väntar alltså barn tillsammans. Stort grattis!

Så här såg rebusen ut som följarna fick lösa!

Foto: Instagram/ ellenbergstrom

Annie Lööf och Carl-Johan Lööf

Centerpartiets ledare Annie Lööf berättar nu att hon väntar sitt andra barn med sin man Carl-Johan Lööf. På Instagram delade de den glada nyheten för följarna. 

"Vår dotter ska bli storasyster! Om allt går som det ska kommer familjen att bli fyra någon gång under första delen av nästa år. Vi tycker såklart att det ska bli väldigt roligt att få välkomna en ny, liten familjemedlem!", skriver Annie Lööf på Instagram.

I början av 2020 väntas nykomlingen komma. Foto: Instagram/ annie_loof

Félice Jankell och Nils Tham 

Skådespelerskan Félice Jankell, 27, väntar barn tillsammans med pojkvännen Nils Tham, 34. Bebisen är beräknad att komma i november och till en bild på Instagram skriver Félice att de längtar efter bebisen.

Både Félice och Nils kommer från kända familjer. Nils är en arvinge till H&M-grundarna och har tidigare varit gift med konstnären Clara Hallencreutz. Félice är syster till skådespelaren Happy Jankell, 25, och dotter till programledaren Annica Jankell och skådespelaren Thorsten Flinck.

Felice Jankell och Nils Tham blir föräldrar i November. Bildkälla: Instagram/Felice Jankell och Stella Pictures.

Janni och Jon Olsson Delér

På Instagram och i en ny vlogg delar nu kändisparet Janni och Jon Olsson Delér med sig av sin bebislycka. De gifte sig för drygt ett år sedan, och nu ska de bli föräldrar. 

"Framtida mamma och pappa! Vi är så glada och förväntansfulla att vi äntligen kan berätta att vi väntar en liten bebis i början av november. Känns fortfarande lite overkligt men också så naturligt. Mamma och pappa kan inte vänta tills vi får träffa dig!"

I november 2019 förväntas Janni och Jons barn komma, men ännu har de inte avslöjat bebisens kön. Stort grattis!

Foto: Instagram/ jannid

Veronica Maggio 

Den svenska artisten Veronica Maggio avslöjar nu att hon är gravid med sitt andra barn. I ett Instagram-inlägg skriver hon:

"Testar kläder med @karinsmeds inför turné men nånting har hänt med mitt midjemått... Vad kan det va?"

Tidigare har Maggio sonen Bosse, men nu väntar hon alltså ännu ett tillskott i familjen. Kommentarsfältet är fyllt med grattishälsningar. Bland annat har Molly Sandén kommenterat bebismagen med: "Wow vad fint!! Grattis" 

Se bilden när hon avslöjade bebisnyheten här!

Foto: Instagram/ veronicamaggio

Theodora Larsson och Anton Uddfalk

Theodora Larsson var med i Ensam mamma söker som sändes på tv under våren 2019 och fann kärleken i Anton som kommer ifrån Uppsala. Efter en tid flyttade han till Borås för att leva familjelivet. Nu berättar Theodora den glada nyheten att de tillsammans väntar barn. 

På Instagram skriver hon:

"Det där plusset jag aldrig trodde jag skulle få se. Tiden jag trodde det skulle ta. Oron jag kände.Helt plötsligt, blev allt som jag tidigare känt historia, och en helt nytt kapitel startar för oss.Tacksamheten är enorm, en liten böna växer här som vi kallar vår." 

Foto: Instagram/ theodoralarsson

Även Theodoras pojkvän Anton verkar vara överlycklig över att snart bli pappa.

"Vad hade jag sagt om du berättade, ”inom två år så bär jag ditt barn”? Det blev till en dröm. Drömmen om dig, drömmen om oss. Den biten vet jag redan, men nu vet jag också att drömmar kan bli verklighet. Vem du än är så längtar jag så mycket tills jag får träffa dig", skriver Anton på sin Instagram. 

Foto: Instagram/ theodoralarsson

Linnea Henriksson & Wille Alin

Linnea Henriksson blev mamma till sitt första barn tillsammans med sambon Wille Alin. Den 18 April 2019, delade hon den första bilden på sig själv och den nyfödde sonen från sjukhussängen med en liten hälsning till alla följare.

"Vill bara säga att jag och mina killar mår bra, stor som liten. Hörs igen lite senare", skriver Linnea till bilden.

Linnea Henriksson visar upp första bilden på sonen. Bild: Instagram/ Linnea Henriksson.

Malin Gabrielsson & Johan Fagerström

Influencern Malin Gabrielsson fick i våras sitt första barn med komikern och JLC-Youtubern Jonas Fagerström. Sonen kom i April 2019 och på söndagen den 7 april delade Jonas den första bilden på Lowe på Instagram och välkomnade honom till världen.

Malin Gabrielsson och Jonas Fagerströms son Lowe. Bildkälla: Instagram/Jonas Fagerström

Clara Hallencreutz och Fares Fares

I våras avslöjade konstnären Clara Hallencreutz och skådespelaren Fares Fares att de väntar barn tillsammans.

"Inte bara choklad i den här magen… Kan inte vänta tills vi får träffa dig”, skriver Clara Hallencreutz på Instagram-bilden.

Och den tredje september 2019 kom sonen Ziggy till världen!

Den första bilden från då paret avslöjade att de väntade barn ihop. Foto: Instagram/ clarahallencreutzPenny Parnevik & Douglas Murray

Realitystjärnan Penny Parneviks dröm om att få bli mamma har nu gått i uppfyllelse. Under februari 2019 avslöjade hon att hon väntar barn tillsammans med fästmannen Douglas Murray, 38.

– Douglas och jag kan inte vänta tills vi får träffa vår lilla ängel i augusti. Jag minns när någon frågade vad jag ville bli när jag blir stor så svarade jag alltid "mamma". Min dröm går äntligen i uppfyllelse, skriver hon som text till bilden. 

Penny slutade frivilligt med p-piller och tänkte "blir jag gravid så blir jag". Nu befinner hon sig i vecka 14. Det beräknade födelsedatumet för bebisen är 22 augusti 2019 och Penny planerar att föda i Florida. I hennes och systerns podcast "Pillowtalk med Peg och Penny" berättar Penny att de inte tänker ta reda på könet, men att hon tror att det är en kille. 

Penny och Douglas träffades genom hennes familj då han länge varit en nära vän till Pennys föräldrar Jesper och Mia. För två år sedan började paret dejta och 2019 den 1:a februari förlovade sig paret och i augusti kom sonen Atticus till världen.

Atticus Jesper Thomas Murray är lillens fullständiga namn och på Instagram delar mamma Penny flera bilder på sötnosen!

Foki Soirak & Bill

Bloggaren Foki, 27, delade med sig av nyheten om att hon och fästmannen Bill väntar sitt andra barn 2019. Denna gång blir det en son och han är beräknad att födas den första veckan i juni. Den 10 mars 2018 fick paret sin första dotter, Zelda, som nu blev storasyster den 29 maj 2019 till lillebrorsan Atari. 

Stort grattis!  

Foki visar upp gravidmagen på Instagram. Bild: Instagram/Foki Soirak

Nikki Amini & Niklas Twetman

Tv-profilen Nikki Amini, 34, avslöjade under januari att hon Niklas Twetman, 34, väntar barn ihop. Paret gifte sig sommaren 2017 och hade det mest magiska bröllopet man kan tänka sig. Men nu väntar alltså familjelivet och i sommar kommer deras första barn till världen.

Och i juli kom dottern Nilo till världen. Stort grattis!

Michaela Forni & Damon Foroozesh

Sa någon babyboom? Under 2019 har flera bloggare avslöjat att de är gravida och den 29 januari, avslöjade författaren och influencern Michaela Forni att hon väntar barn ihop med pojkvännen Damon Foroozesh. Det är parets första bebis och i en bild från semestern på Maldiverna visar Michaela Forni upp gravidmagen.

Den 19:e juli kom sonen Dante Forni till världen! Stort grattis!

Bildkälla: Instagram/Michaela Forni


Kenza Zouiten Subosic & Aleks Subosic

Den första januari gick Kenza Zouiten ut med att hon och maken Aleks väntar sitt första barn med BF i början av sommaren 2019. På sin blogg skriver hon att det är en mirakelbebis, och att vägen dit varit tuff.

"Vi tog oss igenom dåliga besked efter dåliga besked, chock, besvikelse, sprutor, rädsla, defekta embryon. Smärta. Vi tog oss igenom all skit som kom vår väg för att vi hade bestämt oss för att göra allt vi kunde innan vi gick vidare till nästa alternativ. Men nästa alternativ blev inget alternativ, för precis innan vårt 3e IVF-försök blev jag gravid naturligt", skriver Kenza på bloggen.

Den 14 juli 2019 födde Kenza sonen Nikola. Stort grattis!

Sara Biderman & Danijel

Stylisten Sara Biderman gick i fredags ut med att hon och pojkvännen Danijel väntar sitt första barn. Nyheten delade hon på Instagram med hjälp av en söt emoji-rebus den 18 januari och hon möttes av hundratals gratulationer.

I augusti kom lille Bonnie till världen!

Sara Biderman och pojkvännen Danijel avslöjar sin babylycka! Bild: Instagram/Sara Biderman.

Maja och Victor Nilsson Lindelöf

Influencern Maja Nilsson Lindelöf väntar tillsammans med sin man, fotbollsspelaren, Victor Lindelöf sitt första barn. Victor och Maja gifte sig sommaren 2018 och den 25:e mars delade paret nyheten om att Maja fött en son. På Instagram delar hon och Victor första bilden på sonen.

Första bilden på Victor och Maja Nilsson Lindelöfs son. Bild: Instagram/Majanilssonlindelöf.

Danijela Pavlica

Influencern Danijela Pavlica, eller Itsmepavlica som hon heter på Instagram och blogg, poddar bland annat med Hanna "Hannalicious" Friberg. I augusti 2018 gick Danijela ut med att hon är gravid.

Dottern Vienna föddes den 20 februari 2019.

Danijela Pavlica är gravid med första barnet. Bildkälla: Instagram/itsmepavlica

Julia Bergman & Dennis Everberg

I slutet på november gick Julia Bergman, känd från "Unga mammor", ut med att hon väntar sitt andra barn. När Julia var 18 år blev hon oplanerat gravid och valde att behålla bebisen, när hon fick upp sonen Milan på bröstet kände hon på sig att något var fel. Det visade sig att han hade Downs syndrom. 

Julia och Milans pappa, Björn, är inte längre tillsammans. Nu väntar Julia barn tillsammans med hockeyspelaren Dennis Everberg, det blir hans första barn.

Den 15 april 2019 kom deras dotter Zelda till världen. Stort grattis!

Julia Bergman med sonen Milan och pojkvännen Dennis. Bildkälla: Instagram/juliabergman

Vera Berg & Tom Ljungqvist

Tillsammans med pojkvännen och komikern Tom Ljungqvist har influencern Vera Berg nu fått sitt första barn. 

Den 28 maj 2019 föddes sonen Sam!

Vera Berg och Tom Ljungqvist väntar sitt första barn. Bildkälla: Instagram/veraberg

Det var ju även en hel del kändisar som fick barn under 2018, kolla vilka som är nyblivna föräldrar i videon nedanför.

Läs också:

Lovisa Wallin hyllas efter magbilden en vecka efter kejsarsnittet

11 tidiga tecken på att du är gravid