Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Kändisarna som är gravida och väntar barn 2019

Dela på Pinterest
Det verkar som att 2019 kommer bli året då många svenska kändisar föder barn. Se vilka som är gravida och väntar smått här.

Kenza Zouiten Subosic

Den första januari gick Kenza Zouiten ut med att hon och maken Aleks väntar sitt första barn med BF i början av sommaren 2019. På sin blogg skriver hon att det är en mirakelbebis, och att vägen dit varit tuff.

"Vi tog oss igenom dåliga besked efter dåliga besked, chock, besvikelse, sprutor, rädsla, defekta embryon. Smärta. Vi tog oss igenom all skit som kom vår väg för att vi hade bestämt oss för att göra allt vi kunde innan vi gick vidare till nästa alternativ. Men nästa alternativ blev inget alternativ, för precis innan vårt 3e IVF-försök blev jag gravid naturligt", skriver Kenza på bloggen.

Kenza Zouiten Subosic gravidbild.
I början av sommaren kommer Kenza Zouiten Subosic få sitt första barn. Bild: Kenza Zouiten Subosic.


Maja Nilsson Lindelöf

Influencern Maja Nilsson Lindelöf väntar tillsammans med sin man, fotbollsspelaren, Victor Lindelöf sitt första barn. Victor och Maja gifte sig i somras och inte långt efter kom den glada nyheten att parets bebis är beräknad i april 2019. Maja har podcasten "Livet på läktaren" tillsammans med bästisen Sanna Dahlström som redan har två barn med fästmannen John Guidetti.

Maja och Victor Nilsson Lindelöf
Maja och Victor Nilsson Lindelöf ska bli föräldrar i april 2019. Bildkälla: Instagram/majanilssonlindelof

Danijela Pavlica

Influencern Danijela Pavlica, eller Itsmepavlica som hon heter på Instagram och blogg, poddar bland annat med Hanna "Hannalicious" Friberg. I augusti 2018 gick Danijela ut med att hon är gravid, bebisen är beräknad i början av 2019.

Danijela Pavlica är gravid med första barnet
Danijela Pavlica är gravid med första barnet. Bildkälla: Instagram/itsmepavlica

Julia Bergman

I slutet på november gick Julia Bergman, känd från "Unga mammor", ut med att hon väntar sitt andra barn. När Julia var 18 år blev hon oplanerat gravid och valde att behålla bebisen, när hon fick upp sonen Milan på bröstet kände hon på sig att något var fel. Det visade sig att han hade Downs syndrom. 

Julia och Milans pappa, Björn, är inte längre tillsammans. Nu väntar Julia barn tillsammans med hockeyspelaren Dennis Everberg, det blir hans första barn. I april är bebisen beräknad!

Dennis Everberg, Julia Bergman och Milan.
Julia Bergman väntar sitt andra barn i april. Bildkälla: Instagram/juliabergman

Vera Berg

Tillsammans med pojkvännen och komikern Tom Ljungqvist väntar 21-åriga Vera Berg sitt första barn. Bebisen är beräknad att födas i maj och än vet paret inte vilket kön det är. På Veras blogg kommer vi kunna läsa om hennes graviditet och tankarna inför bebisens ankomst.

Vera Berg och Tom Ljungqvist
Vera Berg och Tom Ljungqvist väntar sitt första barn. Bildkälla: Instagram/veraberg

Malin Gabrielsson

Även en annan komiker och Youtuber ska bli pappa, nämligen Jonas Fagerström som är en av deltagarna i gruppen JLC. Tillsammans med flickvännen Malin Gabrielsson väntar de urgulliga paret sitt första barn i april. Det är en son som ligger i magen och de har redan bestämt namn, nämligen Love. 

Malin Gabrielsson och Jonas Fagerström
Malin Gabrielsson och Jonas Fagerström väntar en son. Bildkälla: Instagram/malingabrielssons

Linnea Henriksson

"Så mycket bättre"-aktuelle Linnea Henriksson är även hon gravid med sitt första barn tillsammans med sambon Wille Alin. När bebisen är beräknad vet vi inte ännu, men på Instagram skriver hon att det inte blir någon vårturné på grund av "obvious reasons".

Linnea Henriksson visar upp babymagen
Linnea Henriksson är gravid. Bildkälla: Instagram/linneahendrix

Det var ju även en hel del kändisar som fick barn under 2018, kolla vilka som är nyblivna föräldrar i videon nedanför.

Läs också:

Lovisa Wallin hyllas efter magbilden en vecka efter kejsarsnittet

11 tidiga tecken på att du är gravid