Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Kändisarna som är gravida och väntar barn 2019

Dela på Pinterest
Det verkar som att 2019 kommer bli året då många svenska kändisar föder barn. Se vilka som är gravida och väntar smått här.

Penny Parnevik 

21-åriga realitystjärnan Penny Parneviks dröm om att få bli mamma går nu i uppfyllelse. Hon väntar barn  tillsammans med fästmannen Douglas Murray, 38. Penny postade på Instagram i februari 2019 en bild där hon visar upp magen.  

– Douglas och jag kan inte vänta tills vi får träffa vår lilla ängel i augusti. Jag minns när någon frågade vad jag ville bli när jag blir stor så svarade jag alltid "mamma". Min dröm går äntligen i uppfyllelse, skriver hon som text till bilden. 

Penny slutade frivilligt med p-piller och tänkte "blir jag gravid så blir jag". Nu befinner hon sig i vecka 14. Det beräknade födelsedatumet för bebisen är 22 augusti 2019 och Penny planerar att föda i Florida. I hennes och systerns podcast "Pillowtalk med Peg och Penny" berättar Penny att de inte tänker ta reda på könet, men att hon tror att det är en kille. 

På julafton avslöjade Penny för hela familjen med ett kuvert till varje familjemedlem att hon var gravid. Beskedet väckte känslor och familjen grät av glädje. Storasystern Peg var rätt tagen av situationen i flera veckor efter beskedet och behövde tid att bearbeta att lillasystern var gravid och att deras tajta relation kanske skulle komma att förändras. Idag är läget lugnt och Peg är glad för Pennys skull.

Penny och Douglas träffades genom hennes familj då han länge varit en nära vän till Pennys föräldrar Jesper och Mia. För två år sedan började paret dejta och 2019 den 1:a februari förlovade sig paret. 

Penny Parnevik
Penny Parnevik och fästmannen Douglas Murray väntar sitt första barn som är beräknat i augusti 2019. Bildkälla: Instagram/ pennyyparnevik

Foki Soirak

Bloggaren Foki, 27, delade med sig av nyheten om att hon och fästmannen Bill väntar sitt andra barn 2019. Denna gång blir det en son och han är beräknad att födas den första veckan i juni. Den 10 mars 2018 fick paret sin första dotter, Zelda, som nu blir storasyster.

Bloggaren Foki är gravid med sitt andra barn
Foki visar upp gravidmagen på Instagram. Bild: Instagram/Foki Soirak

Nikki Amini

Tv-profilen Nikki Amini, 34, avslöjade under januari att hon Niklas Twetman, 34, väntar barn ihop. Paret gifte sig sommaren 2017 och hade det mest magiska bröllopet man kan tänka sig. Men nu väntar alltså familjelivet och i sommar kommer deras första barn till världen.

Exakt vilket datum bebisen är beräknad på har Nikki inte velat avslöja, men vi väntar med spänning!

Nikki Amini väntar ett barn som beräknas födas under sommaren 2019.
Under sommaren 2019 kommer Nikki Amini bli mamma! Bild: Instagram/Nikki Amini.

Michaela Forni

Sa någon babyboom? Under 2019 har flera bloggare avslöjat att de är gravida och idag, den 29 januari, avslöjade författaren och influencern Michaela Forni att hon väntar barn ihop med pojkvännen Damon Foroozesh. Det är parets första bebis och i en ny bild från semestern på Maldiverna visar Michaela Forni upp gravidmagen.

"Nu är det vi tre mot världen", skriver Michaela i inlägget på Instagram.

Michaela Forni visar upp sin gravidmage.
Bildkälla: Instagram/Michaela Forni


Kenza Zouiten Subosic

Den första januari gick Kenza Zouiten ut med att hon och maken Aleks väntar sitt första barn med BF i början av sommaren 2019. På sin blogg skriver hon att det är en mirakelbebis, och att vägen dit varit tuff.

"Vi tog oss igenom dåliga besked efter dåliga besked, chock, besvikelse, sprutor, rädsla, defekta embryon. Smärta. Vi tog oss igenom all skit som kom vår väg för att vi hade bestämt oss för att göra allt vi kunde innan vi gick vidare till nästa alternativ. Men nästa alternativ blev inget alternativ, för precis innan vårt 3e IVF-försök blev jag gravid naturligt", skriver Kenza på bloggen.

Kenza Zouiten Subosic gravidbild.
I början av sommaren kommer Kenza Zouiten Subosic få sitt första barn. Bild: Kenza Zouiten Subosic.

Sara Biderman

Stylisten Sara Biderman gick i fredags ut med att hon och pojkvännen Danijel väntar sitt första barn. Nyheten delade hon på Instagram med hjälp av en söt emoji-rebus den 18 januari och hon möttes av hundratals gratulationer.

Sara Bidermans gravidbild.
Sara Biderman och pojkvännen Danijel avslöjar sin babylycka! Bild: Instagram/Sara Biderman.

Maja Nilsson Lindelöf

Influencern Maja Nilsson Lindelöf väntar tillsammans med sin man, fotbollsspelaren, Victor Lindelöf sitt första barn. Victor och Maja gifte sig i somras och inte långt efter kom den glada nyheten att parets bebis är beräknad i april 2019. Maja har podcasten "Livet på läktaren" tillsammans med bästisen Sanna Dahlström som redan har två barn med fästmannen John Guidetti.

Maja och Victor Nilsson Lindelöf
Maja och Victor Nilsson Lindelöf ska bli föräldrar i april 2019. Bildkälla: Instagram/majanilssonlindelof

Danijela Pavlica

Influencern Danijela Pavlica, eller Itsmepavlica som hon heter på Instagram och blogg, poddar bland annat med Hanna "Hannalicious" Friberg. I augusti 2018 gick Danijela ut med att hon är gravid, bebisen är beräknad i början av 2019.

Danijela Pavlica är gravid med första barnet
Danijela Pavlica är gravid med första barnet. Bildkälla: Instagram/itsmepavlica

Julia Bergman

I slutet på november gick Julia Bergman, känd från "Unga mammor", ut med att hon väntar sitt andra barn. När Julia var 18 år blev hon oplanerat gravid och valde att behålla bebisen, när hon fick upp sonen Milan på bröstet kände hon på sig att något var fel. Det visade sig att han hade Downs syndrom. 

Julia och Milans pappa, Björn, är inte längre tillsammans. Nu väntar Julia barn tillsammans med hockeyspelaren Dennis Everberg, det blir hans första barn. I april är bebisen beräknad!

Dennis Everberg, Julia Bergman och Milan.
Julia Bergman väntar sitt andra barn i april. Bildkälla: Instagram/juliabergman

Vera Berg

Tillsammans med pojkvännen och komikern Tom Ljungqvist väntar 21-åriga Vera Berg sitt första barn. Bebisen är beräknad att födas i maj och än vet paret inte vilket kön det är. På Veras blogg kommer vi kunna läsa om hennes graviditet och tankarna inför bebisens ankomst.

Vera Berg och Tom Ljungqvist
Vera Berg och Tom Ljungqvist väntar sitt första barn. Bildkälla: Instagram/veraberg

Malin Gabrielsson

Även en annan komiker och Youtuber ska bli pappa, nämligen Jonas Fagerström som är en av deltagarna i gruppen JLC. Tillsammans med flickvännen Malin Gabrielsson väntar de urgulliga paret sitt första barn i april. Det är en son som ligger i magen och de har redan bestämt namn, nämligen Love. 

Malin Gabrielsson och Jonas Fagerström
Malin Gabrielsson och Jonas Fagerström väntar en son. Bildkälla: Instagram/malingabrielssons

Linnea Henriksson

"Så mycket bättre"-aktuelle Linnea Henriksson är även hon gravid med sitt första barn tillsammans med sambon Wille Alin. När bebisen är beräknad vet vi inte ännu, men på Instagram skriver hon att det inte blir någon vårturné på grund av "obvious reasons".

Linnea Henriksson visar upp babymagen
Linnea Henriksson är gravid. Bildkälla: Instagram/linneahendrix

Det var ju även en hel del kändisar som fick barn under 2018, kolla vilka som är nyblivna föräldrar i videon nedanför.

Läs också:

Lovisa Wallin hyllas efter magbilden en vecka efter kejsarsnittet

11 tidiga tecken på att du är gravid