Therese Lindgrens ex tog nakenbilder på henne när hon sov

Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Youtubestjärnan berättar nu om pojkvännen som fick henne att stanna kvar i relationen – för att hon var livrädd.

Youtubestjärnan Therese Lindgren, 30, är sedan ett tag tillbaka tillsammans med sin nuvarande pojkvän Anders. Men på sin Youtube berättar hon nu om sitt ex – som hon säger var dum i huvudet.

– När jag var typ 19-21 någonting så hade hade jag en pojkvän som var dum i huvudet, säger hon.

Therese berättar nämligen att exet filmade henne när hon var naken – och tog bilder. Han gjorde det medan Therese sov, och hon var ovetandes om detta fram till dagen hon ville göra slut.

– Jag kände inte till det här förrän den dagen då jag försökte göra slut. Då började han skicka det här till mig och hotade med att han skulle skicka materialet till mina föräldrar, min chef och publicera det på nätet, säger hon.

Therese blir såklart upprörd när hon berättar om händelsen och säger att hon ångrar en sak – att hon inte polisanmälde.

– Så här i efterhand undrar jag varför jag inte polisanmälde honom. Men jag var livrädd. Jag tänkte att han skulle skicka till min chef så jag kommer få sparken. Han kommer skicka till mina föräldrar så de kommer bli besvikna. Han kommer lägga ut på nätet så att min karriär och liv förstörs, säger hon i videon.

Therese avslutar berättelsen med att säga att istället för att polisanmäla och lämna honom så blev hon tillsammans med honom igen – antagligen för att hon var för rädd.

Mer:

Therese ex verkar alltså inte vara en speciellt trevlig kille. Läs mer om här vad tjejer faktiskt tycker är attraktivt hos killar.

Gilla Modette på Facebook!