Bianca Ingrosso möts av hatkommentarer på bloggen: "Jag förstår inte"

Bianca Ingrosso möts av hatstorm på bloggen.
Bianca Ingrosso besvarar hatet på bloggen. - Foto: Bianca Ingrosso.
Dela på Pinterest
Bloggdrottningen Bianca Ingrosso ryter ifrån och ber folk sluta hata – och istället sprida kärlek.

Bloggdrottningen och realitystjärnan Bianca Ingrosso driver en av Sveriges största bloggar. Hon har tusentals fans och uppdaterar ofta om sin vardag på både bloggen och Youtube – men på senaste tiden har stämningen på bloggen förändrats.

I en ny Youtubefilm berättar Bianca att hon har, på senaste tiden, fått väldigt mycket hat på bloggen.

– Jag får så jäkla mycket skit på bloggen just nu, det spelar ingen roll vad jag gör eller skriver, jag får bara hatkommentarer, säger hon.

Bianca säger att det tyvärr är mest kvinnor i 40/50-års åldern som skriver väldigt elaka kommentarer.

– Jag förstår inte vad man får ut av det och varför man går in på min blogg om man dagligen ska spy ut galla, säger hon.


Bianca säger att hon inte vill att hennes blogg ska vara en plats som sprider negativ energi utan vill att bloggen ska vara en plats där kvinnor lyfter och pushar varandra – och har därför en uppmaning till alla haters där ute.

– Om någon av er brukar skriva elaka kommentarer, tänk en extra gång till. Det är väldigt lätt att läsa saker fel och missuppfatta. Man kanske går in på blogg och redan har en bild av mig och då kommer man läsa allt med en viss ton, säger hon.

Slutligen ber Bianca folk att sluta sprida hat och istället sprida kärlek. Och vi kunde inte säga det bättre själva – sprid kärlek, inte hat!

Mer:Här är allt du vill veta om Biancas pojkvän Philippe

Bianca om kritiken mot matbilderna: "Åt kanske mindre än vanligt" 

Bianca Ingrossos bild på bröstvårtorna gör succé: "Avundsjuka"

Gilla Modette på Facebook!