Linn Ahlborg släpper egen parfym – så mycket kostar "Hotshot"

Bilden är ett montage med två bilder på Linn Ahlborg.
Linn Ahlborg släpper en egen parfym. - Foto: Linn Ahlborg
Dela på Pinterest
Linn Ahlborg har länge hintat om att hon är påväg att släppa en egen produkt, och nu har hon avslöjat att vi snart kommer kunna köpa hennes egna parfym.

För en tid sedan hintade 19-åriga youtubestjärnan Linn Ahlborg om att hon hade ett hemligt projekt igång och att hon skulle släppa en egen produkt. Nu har Linn avslöjat att det rör sig om en egen parfym.

En annan profil som nyligen släppt en parfym är Bianca Ingrosso som släppte doften "Lei". Biancas parfym sålde slut på bara några timmar och nu väntar antagligen samma framgångssaga för Linn. Vi menar, vem vill inte lukta som Linn?

Linns egna parfym släpps i butik väldigt snart. Bild: Linn Ahlborg.

För en tid sedan släppte hon nyheten exklusivt för sina bloggläsare.

"En till sak som får vara lite exklusiv här på bloggen ett tag: om jag säger parfym, vad säger ni då?", skrev Linn på bloggen.

Det bästa av allt är att du behöver inte vänta länge för att få bära samma doft som henne. På onsdag kommer hon nämligen plåta inför släppet. Och lanseringen är närmare än vad man kan tro.

Lanseringen av Linn Ahlborgs parfym sker nämligen redan på fredag!

Vad parfymen kommer dofta som vet vi ännu inte. Bild: Linn Ahlborg.

Japp, ni hörde rätt, redan på fredag. Om ni vill lukta som Linn får ni hålla ögonen öppna och öronen spetsade. 

Vad kostar parfymen, och vart köper man den?

Parfymen kostar ca 399 kronor och du köper den på Nordic feel. Det är en söt och fruktig parfym med basnoter av bland annat sandelträ och vanilj. Den doftar även päron, persika och björnbär.

Det råder ingen tvekan om att livet flyter på bra för Linn som just tagit studenten och flyttat in i Stockholms kanske finaste lägenhet för att uppfylla sina drömmar. Bara lägenheten som Linn bor i är en dröm för de flesta. Se hur mycket den kostar, hur den ser ut och hur stor den är i videon nedanför.

Mer:

Linn Ahlborg avslöjar vid vilken ålder hon blev miljonär

Linn Ahlborg avslöjar sitt nya projekt: släpper en egen produkt