Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Drömmer du om att du är gravid? Det här betyder det

Dela på Pinterest
Brukar du drömma om att du är gravid och väntar barn? Det här säger sömnexperten att det betyder.

De flesta av oss har med störst säkerhet vaknat upp med ett ryck, antingen kallsvettiga eller helt överlyckliga, efter att ha drömt om att vi varit gravida.

Men vad betyder det egentligen? Väntar det en stor utmaning? Har du glömt p-pillret? eller skriker ditt undermedvetna efter en unge?

Vad betyder det när du drömmer om att du är gravid?

Psykiatern och psykoanalytikern Carl Jung har studerat det undermedvetna och hur drömmar fungerar och hans teori är minst sagt intressant. 

Kort sagt så kan bebisen du bär på i drömmen liknas vid en idé du bär på. Idén behöver inte vara medveten, det kan vara något ditt undermedvetna har i bagaget som behöver komma upp till ytan. 

Exempelvis kan det röra sig om något du håller tillbaka med, något du vill testa men ännu inte hunnit pröva eller något projekt som du håller på med – men som behöver byta riktning. 

Drömtydning.

Så om du väntar barn om nätterna i sömnen så kan det helt enkelt handla om att ditt inre jag har behov av utveckling, snarare än en bebis. Så ingen panik nu!

Mer:

4 tecken på att du förstör ditt förhållande – utan att förstå det själv

4 osexiga saker killar måste sluta med under förspel – enligt tjejer

5 saker killar gör för att impa – som tjejer inte förstår

Gilla Modette på Facebook!

Källa: Dreamstudies