Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Allt du behöver veta om Justin Biebers flickvän Hailey Baldwin

Vem är Hailey Baldwin? Vi har svaret!

Dela på Pinterest
Nu har Hailey bekräftat att hon och Justin Bieber gift sig. Men vem är egentligen Hailey? Vi har tagit reda på hur gammal hon är, vilka hon dejtat, vad hon har för karriär och såklart hur paret träffades.

Har Hailey och Justin gift sig?

Många har länge misstänkt att Justin och Hailey redan gift sig i smyg. Och nu har Hailey bekräftat ryktena på instagram, och det var inte genom en bröllopsbild. Nej, hon har helt enkelt bytt namn. Till Hailey Bieber. Så, nu är Justin och Hailey gifta på riktigt!

Beviset på att Hailey Baldwin och Justin Bieber gift sig.
Nu hoppas vi att det inte dröjer länge tills vi får se Hailey och Justin Biebers bröllopsbilder!


Vem är Hailey Bieber (fd. Baldwin)?

Haliey är från Arizona, USA, och är född 22 november 1996. Hon är alltså två år yngre än Justin Bieber, och blir 22 år senare i höst. Hon är dotter till världkända skådespelaren Stephen Baldwin men har idag en egen succékarriär som modell.

Hailey Baldwin MTV Video Awards
Bildkälla: Jordan Strauss/TT

Haileys karriär

Hon har jobbat som modell under flera år och har bland annat gått på catwalken för Topshop, Ralph Lauren och Tommy Hilfiger. Hon har även fotograferats för prestigefyllda Vogue och Teen Vogue, samt varit på omslaget på flertalet tidningar. 

Hailey Baldwin coverbild på ELLE
Bildkälla: Instagram/haileybaldwin


Hailey Baldwin modell topshop
Bildkälla: Vianney Le Caer/TT

Hon har även blivit nominerad i 2018:s "Teen Choice Awards för årets hetaste kvinna", ett pris som Selena Gomez vann 2014, och är nominerad i även i år.

Hailey Baldwin sminkas innan visning
Bildkälla: Alastair Grant/TT

Hon har även varit programledare för tv-programmet "Drop the mic", som är ett musikprogram där kändisar får rappa och battla mot varandra.

Hailey Baldwin i Drop the mic
Bildkälla: Willy Sanjuan/TT


Vilka umgås Hailey med?

Hon har setts mycket med systrarna Jenner, både Kylie och Kendall, Paris Hilton och supermodellerna Gigi och Bella Hadid. Hailey, Justin Bieber och Kendall Jenner har flera gånger setts tillsammans i kyrkan.

Paris Hilton och Hailey Baldwin på filmpremiär
Bildkälla: Charles Sykes/TT

Kendall Jenner och Hailey Baldwin på Coachella
Bildkälla: Stella Pictures


Vilka har Hailey dejtat tidigare?

Det har ryktats mycket om att hon var tillsammans med hyllade artisten Shawn Mendes, en relation som ska ha pågått under våren 2018. På årets Met Gala, som hölls 7 maj, sågs paret tillsammans.

Shawn Mendes och Hailey Baldwin på Met Gala 2018
Bildkälla: Evan Agostini/TT

Hur träffades Haliey och Justin Bieber? 

Justin och Hailey har varit vänner sedan länge. Justin har flera gånger dementerat rykten om att paret ska dejta och sagt att de bara är väldigt nära vänner. Redan 2009 ska paret ha träffats första gången, alltså när Hailey var 13 år.

2011, när hon var 15 år, så blev hon bjuden på Justin Biebers premiär av filmen "Never say Never". Där sågs hon med sin pappa på röda mattan. 

Hailey och Stephen Baldwin på premiären av Never say Never
Bildkälla: Stella Pictures

2015 började paret sedan dejta på riktigt och gick ut offentligt med det – men, det tog slut ganska snabbt. 

Justin Bieber och Hailey Baldwin dejtar 2015
Bildkälla: Instagram/justinbieber

Men sommaren 2018 var det dags igen och den här gången slog kärleken till ordentligt, då Justin Bieber friade till sin Hailey. 

Paret är alltså barndomsvänner, och kanske är det Hailey, och inte Selena, som är Justins första kärlek på riktigt. Vad tror ni?

Justin Bieber och Hailey Baldwin förlovningsbild
Bildkälla: Instagram/justinbieber

Mer:

Här är allt som hänt mellan Justin Bieber och Hailey Baldwin

Justin Bieber kysser flickvännen Hailey Baldwin – se bilden som gör succé

Gilla Modette på Facebook!