Justin Bieber kysser flickvännen Hailey Baldwin – nu gör bilden succé

Justin Bieber kysser Hailey Baldwin
Bilden på när Justin Bieber kysser sin nya flickvän Hailey Baldwin gör succé. - Foto: Antonio Calanni/AP/TT och Stella Pictures
Dela på Pinterest
Justin Bieber har gått vidare från Selena Gomez och skaffat sig en ny tjej. Nämligen supermodellen Hailey Baldwin och nu visar nya bilder på hur de kysser varandra i en park – och det är så gulligt.

Drömmen om Jelenas återförening fick ett snabbt slut och nu har Justin Bieber gått vidare med en ny tjej, supermodellen Hailey Baldwin.

Det har ryktas länge om att Justin och Hailey dejtar, men dessa rykten har avfärdats med att de bara är vänner. Men nu har det dykt upp några riktigt romantiska bilder som avslöjar att det finns något mer mellan dem.

Bildkälla: Stellapictures

Mitt i en park i Brooklyn, New York, så ska paret ha setts under söndagen och hånglat, kysst och kramats, enligt TMZ. Och om man heter Justin Bieber så kan man inte hångla med sin nya flickvän utan att det fångas på bild.


Vi menar, hur söta är inte Hailey och Justin tillsammans?

Och vad tycker fansen då? Vissa är såklart ledsna över att hoppet för en återförening mellan Justin och Selena är ute, men många är glada över att han ser lyckligare ut än någonsin med Hailey.

Bildkälla: Stella Pictures


Det var ju inte länge sen som Justin och Selenas söta hångelbilder spreds som en löpeld. Vilket inte är så konstigt då paret har en lång historia. Se vad Justin skrev på Twitter om Selena för ca 10 år sedan, innan de blev ett par, i videon nedan.

Mer:

Justin och Selenas söta hångelbilder kommer ge dig fjärilar i magen

Det här tycker Justin Biebers mamma om Selena Gomez egentligen