Så kan du se om någon tagit bort dig som vän på Snapchat

Så ser du om någon tagit bort dig som vän på Snapchat
Kan man se om någon tagit bort en som vän på Snapchat? - Foto: Pixabay
Dela på Pinterest
Det går att ta reda på om din crush, din gamla polare eller om ditt ex tagit bort dig från Snapchat. Det är superlätt och den andra personen märker ingenting.

Snapchat är fotoappen som kom 2011 och tog hela sociala medier-världen med storm. Med hjälp av korta filmer eller bilder så pratar vi med nära och kära, dejtar, flirtar, hittar nya vänner och leker för fullt med alla olika filter som finns.

Eftersom den har funnits så pass länge så är det säkert flera av oss som har ett gäng Snapchat-vänner. Vänner som kanske inte är vänner längre, en gammal flirt eller ett ex som bara hänger kvar. Men, vissa av oss går också in på appen och "städar" bort sina vänner.

Bildkälla: Pixabay

Så, hur kan man egentligen se om någon har tagit bort en som vän?

Det är galet enkelt och går bara på någon sekund, och personen du kollar upp märker ingenting. Det du behöver göra är att leta upp personen på din vänlista, och sedan trycka på hens namn.

Då kommer du se personens namn och sedan hur många poäng användaren har, något som syns bredvid användarnamnet.

Om du kan se hur många poäng användaren har så är ni vänner, men om personen har tagit bort dig – ja, då försvinner poängen.

Men bli inte alltför ledsen om du upptäcker att någon tagit bort dig, för den personen kan faktiskt ha tagit bort hela sin Snapchat, inte bara dig som vän.

Mer:

Så kan du se på Snapchat att din crush inte är kär i dig

Gilla Modette på Facebook!