Därför är inte Niclas och Johanna tillsammans efter Bachelor 2017

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Efter finalen i Bachelor 2017 så stod det klart att Johanna Scortea fick den sista rosen av Niclas Lij och därmed vann årets upplaga. Men det tog slut på ett ögonblick och det är riktigt.

Efter programmets slut så reste Niclas Lij hem till Sverige och Johanna Scortea for tillbaka till Palma, men det var egentligen inte distansen som tog kål på förhållandet. Nu berättar Niclas och Johanna vad som egentligen hände.

Niclas berättar att det första han gjorde var att boka ett flyg till Palma för att hälsa på Johanna i tre, fyra dagar.

– Jag var verkligen jätteförälskad. Efter Palma hördes vi varje dag, sen började det bli varannan dag och var tredje dag. Sakta började det rinna ut i sanden, och ungefär en vecka innan Johanna skulle komma till Stockholm får jag ett sms av henne där hon säger att hon inte kommer till Stockholm, säger Niclas i programmet.

Niclas säger också att allt hopp lämnade honom i samma stund och att han blev besviken.

Anledningen till Johanna ställde in stockholmsresan var för att hon kände att de var olika och att Niclas inte var som hon trodde i verkligheten.

– Just det här med att erbjuda sig att ta dörren, väskan och vara en gentleman. Och efter Palma så har vi kanske smsat men vi har aldrig ringt. Om vi har ringt så är det jag som ringt och jag har ringt en gång. Det är klart att jag inte känner "åh wow vilken kille", säger Johanna i programmet.

Agneta Sjödin som leder programmet påpekar att man är två i det här, och att man måste vara två som gör rätt och att Johanna måste våga släppa in Niclas för att bli uppvaktad. När hon påpekar att de båda måste vara modiga ger Johanna snabbt svar på tal.

–  Men jag åker runt halva jordklotet för att träffa honom, säger Johanna i programmet

Så här i efterhand så säger Niclas att han ångrar att han inte ringt, varpå Johanna säger att hon inte är villig att ge Niclas en andra chans.

Så det sätter punkt för deras kärleksresa. Läs mer om vad som hände med Johanna och de andra tjejerna här!

Mer:

Så gick det för tjejerna i Bachelor 2017 efter programmet

5 saker du måste veta om Niklas Lij från Bachelor 2017

Gilla Modette på Facebook!