Här är de största inredningstrenderna 2018

- Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Det här året kommer vi få se en hel del nytt på inredningsfronten. Grått och vitt byts ut mot nya färgtrender och du kommer vilja handla ännu mer på auktioner och second hand!

1. Statements

I år så kommer inredningstrenderna gå ton i ton med nutiden. Det är inte bara medvetenhet vi siktar efter utan även moral och att stå upp för något. Det syns tydligt i den här protesttrenden som kommer innehålla starka färger så som rött, svart och vitt och grafiska mönster.

Bild: spoonfulofhappiness

2. Mörka pasteller

Vi går mer och mer ifrån vita och kalla färger i vårt hem. Om du vill göra en stor förändring där hemma och måla om så borde du spana in den mörkare pastellskalan på färgkartan.

3. Speglar

2018 blir stora speglar allt viktigare för ett hem. En spegel kan få ett rum att upplevas som större, ljusare och renare. Så ja tack!

4. Imperfekta saker

Nytt och felfritt faller bort i år. Nu köper vi gärna saker som är imperfekta. Så som saker som är hantverkade och inte producerade i fabrik samt saker med skavanker från loppisar och auktioner.

5. Romantiskt och blommigt

Tänk dig 1600-talets romantik, det är blommigt, plottrigt och romantiskt. Satsa på vilda buketter, porslin eller varför inte gå all in med tapet med 1600-talsmönster.

6. Beige och rosa

Rosa håller sig i från 2017 och färgen beige tar allt mer och mer plats i våra hem.

Se vilka färger som kommer trenda i spelaren ovan.

Mer:

Älskar du Bianca Ingrossos inredning? Se här var du kan kirra hennes stil!

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: Linneklund