9 grymma serier med många sexscener du verkligen inte vill missa

- Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Hetta upp ditt seriemaraton med någon av de här serierna som inte bara fått bra betyg på IMDB, utan även innehåller många sexscener.

1. True Blood

Vampyrer, action och sexscener i massor! True Blood tillhör en av de lite grövre serierna, men om du vill hetta upp dina seriemaraton i vår så borde du verkligen spana in den här serien! 

Denna serien är också galet lång, hela 7 spännande säsonger med massa heta scener har spelats in. Dessutom har True Blood fått 7,9 i betyg på IMDB.

2. Sense8

Sense8 bjuder på heta sexscener och även endel orgies. I grund och botten så är det en Si-fi serie som handlar om en grupp människor vars liv korsas när de upptäcker att deras sinnen är sammankopplade och att de har unika förmågor.

Den har fått 8.3 i betyg på IMDB och du har två heta säsonger att ta ikapp! Woho!!

3. Masters of sex

Som ni hör på namnet så förekommer det ett och ett annat inslag av sex i den här serien som handlar om hur sexologin uppkom. Så förbered dig på fyra säsonger av läkarrockar och mycket sex!

4. Sex and the City

Sex finns inte bara i namnet på den här serien som ni kanske kan förstå. Även om den här serien kanske är mild jämfört med andra, lite grövre serier, så är det tillräckligt sexigt för att få vissa scener bortklippta från svensk tv.

Det finns sex (såklart) säsonger att utforska av den prisade serien med hela 7 stjärnor i betyg på IMDB.

Se fler titlar på heta serier som innehåller många sexscener i spelaren ovan!

Mer:

5 sexiga sätt att överraska din partner på en vanlig torsdag