5 stensäkra tecken som visar att någon är kär i dig

- Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Genom kroppsspråk, detaljer i sms och andra små tecken så kan du avslöja att någon är intresserad av dig. Nu berättar tjejer om hur de avslöjat att någon varit kär i dem.

1. Hen blir jättefnissig när dig

– Det här låter jättetöntigt, men jag har märkt det flera gånger, främst på mig själv att jag har så svårt att spela lugn när någon jag tycker om är nära. Jag kan typ inte kontrollera mig själv utan garvar åt de allra tråkigaste sakerna. Jag kan ju inte va ensam om det?, säger en tjej.

2. När ni nuddar vid varandra så tar hen inte bort sin hand eller flyttar sitt ben

– Jag brukar alltid testa att nudda vid den jag gillar. En naturlig reaktion är ju att flytta på sig men om man gillar varandra så vill man ju bara röra vid varandra. Det funkar nio av tio gånger!, berättar en annan.

3. Du får blickar

– Om någon kollar med en intensiv blick som inte släpper taget med ett lätt leende så är hen garanterat intresserad, säger en tjej.

4. Hen kollar upp från dansgolvet

– En som är intresserad av dig tittar upp och söker med blicken från dansgolvet, medan en person som bara är där för att dansa och är helt ointresserad kommer typ blunda eller kolla ned i backen, förklarar en tjej.

5. Hen ställer ofta frågor på snap eller i sms

– Om någon är intresserad av att hålla en konversation vid liv så tycker hen om dig. That's it, säger en tjej.

6. Man håller sig i närheten

– Om man är intresserad av någon och är i större sällskap, så försöker man alltid vara runt omkring den personen. Typ alltid stå i den gruppen som den man intresseras av gör och alltid va på samma del i rummet, berättar en tjej.

7. Hen "missar" gärna tunnelbanan

– Om ni ska åka tunnelbana hem och ska åt olika håll och hens tåg kommer innan ditt men hen står kvar och missar det bara för att få några minuter till med dig, säger en tjej.


Brukar din söndagsångest komma krypandes när en ny vecka är på ingång och kanske känner du också en klump i bröstet av att gå till jobbet? Vi fattar! Därför har vi listat några knep på hur du kan lindra den! Se mer i videon nedan. 


Mer:

5 tecken på att han börjar bli kär i dig – berättat av killar