7 funktioner på mobilen du bara känner till om du är en riktig snake

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Inom oss alla bor det en liten snake som älskar att vara lite shady och hemlighetsfull. Sen finns det ju olika nivåer. Vissa är mer low key, men om du känner till de här sneaky-hacksen så är du en snake.

1. Att du kan dölja vem du smsar/snapchatar eller snackar med på Insta med ett knapptryck

I mobilen kan du dölja så att dina notiser inte poppar upp och visar vem du får meddelanden i från, vem som likeat din bild eller vad som står i smset. En sneaky snake vill ju hålla sig så hemlighetsfull som möjligt och har givetvis den här inställningen på mobilen.

2. Du har minst ett konto på Instagram

Alla som älskar att snoka vet ju om att man måste ha två konton. Ett för privat bruk och ett som du kan stalka folk utan att riskera något.

3. Och en fejkmail som du kopplat alla dina stalkingkonton till

Om du är på elitnivå så gör du inte misstaget att koppla dina hemliga fejkkonton till din privata mail. Då kan det sluta riktigt illa.

4. Du vet hur man printscreenar en story – utan att det syns

Du har kunskapen och erfarenheten för att inte bli det minsta nervös när du ska printa något smaskigt du upptäckt. Är du däremot en rookie så kan du läsa guider på hur du gör för att printa storys från Snapchat här.

5. Du har inaktiverat så att ingen kan se när du senast var aktiv på Instagram

Sneaky buissness kräver försiktighet. Och du kan inte riskera att folk vet för mycket om dig, det är ju du som ska veta allt om alla andra.

6. Du har ställt in "spökläge" på snapchat

Att bli bevakad, så som du bevakar andra, är ett big no no.

7. Du surfar inkognito

Ingen sökhistorik sparas och du kan slingra runt helt ostört på internet och aldrig riskera för att bli påkommen med dina hemlighetsfulla sökningar.

Så ser du vem som har screenshotat din story på Instagram:

Mer:

Så gör du för att ingen ska se att du stalkar dem på Instagram

Så lätt kan folk se att du stalkar dem på Facebook

Så lätt kan du se om någon stalkat dig på Instagram