Gigi Hadids text om exet Zayn är det bästa breakupet vi sett

- Foto: Instagram/gigihadid
Dela på Pinterest
Gigi Hadid och Zayn Malik gick igår ut med att de gjort slut. Och sättet de gjorde slut på hade alla rätt!

Många break ups slutar med smutskastning, krossade hjärtan och mycket drama. Vilket egentligen är så tråkigt när man delat det finaste som finns i världen tillsammans, kärlek.

När Gigi Hadid och Zayn Malik gick ut med att de gjort slut så visade de upp hur man egentligen borde göra, och hur man ska behandla sitt ex efter ett uppbrott.

Med kärlek och respekt.

På Twitter har de båda delat texter om varandra, och istället för att lägga skulden på varandra och dra upp bråk så har de gjort det enda rätta.

"Gigi och jag hade ett oerhört betydelsefullt, kärleksfullt och roligt förhållande och jag har en stor respekt och beundran för Gigi som kvinna och vän. Hon har en sån fantastisk själ. Jag är tacksam för att våra fans respekterar det här svåra beslutet och vårt privatliv vid denna tidpunkt, vi önskar att nyheten ska komma från oss först. Vi älskar er alla. xZ", skriver Zayn på Instagram.

"Breakup stetements är ofta opersonliga eftersom det inte finns något sätt att sätta ord på vad två personer upplever ihop under flera år. Inte bara i förhållandet, utan i livet. Jag är för evigt tacksam för kärleken, tiden och livslärdomarna Z och jag delade. Jag vill inget förutom det bästa för han och kommer fortsätta stötta honom som en vän som jag har en oerhörd respekt och kärlek för. För i framtiden, vad som än är menat kommer alltid vara menat. xG", skriver Gigi på Twitter.

Att behandla sin före detta kärlek med sån respekt och kärlek borde alla göra. Man har trots allt delat det finaste som finns på jorden ihop, och störst av allt är ju kärleken.

Även om man älskar varandra så kanske man inte kan vara tillsammans. Se fem tecken på att du borde göra slut – trots att du älskar din partner här:

Mer:

Gigi Hadid heter egentligen något annat – här är hennes riktiga namn

Linn Ahlborg bytte namn – det här hette hon innan namnbytet