Påskpresent till sin partner eller inte? Det här tycker flickvännerna

Köpa påskpresent till sin partner?
Köpa påskpresent till sin partner? - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Ska man köpa påskpresent till sin partner eller inte? Vi frågade sex tjejer om hur de brukar göra och vad de ger bort till sin partner i påskpresent.

"Påskblomma"

– Det blir nog ett påskägg o påskblomma, för jag och min partner köper blommor till varann varje vecka. Eller kanske inte ett påskägg med godis nu då vi försöker äta mindre sånt, säger en tjej.

"Köpt typ varannat år"

– Jag och min sambo har köpt typ varannat år till varandra. Men det är ju alltid kul att både ge och få något så jag tycker det är mysigt. Ett litet påskägg med en liten present. Men det är absolut inte ett måste så därför har vi gjort det varannat år, säger en annan tjej.

"Aldrig hört?"

– Aldrig hört att man gör det? Så nej hehe..., berättar en tjej.

"Något roligt eller sexigt"

– Ja jag kommer nog köpa ett påskägg tror jag. Med typ lite godis och kanske något roligt eller sexigt i haha, säger en tjej.

"En enkel grej som alltid uppskattas"

– Jag köper ett påskägg med hans favorit godisar, skriver ett fint kort och någon ”sak". Det kan vara en parfym, ansiktskräm, rengöring, manschettknappar, eller något som han kan uppskatta. Det är en enkel grej som alltid uppskattas och gör relationen lite mysigare, säger en annan.

"Försökt pikat min pojkvän i flera år"

– Jag brukar ge bort ett litet påskägg som är överfyllt med hans favoritgodisar. Drömmer dock om att få ett sånt här megastort själv. Har försökt pikat min pojkvän flera år nu, men han har aldrig gett mig ett sånt så i år får jag väl göra det åt han istället, säger en tjej.

Mer:

6 saker att göra hemma i påsk – istället för att resa

26 saker att lägga i påskägget till killen – från budget till lyx