12 saker du och dina vänner måste ha på er bucket list i vår

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Längtar du efter sommaren? Glöm det och maxa din vår istället! Här är några saker du och dina kompisar borde ha på er bucket list – för att våren ska bli så härlig som möjligt!

1. Årets första uteservering

Dags att bocka av vårens kanske härligaste aktivitet – uteserveringen. Samla gänget och sätt er på stans mysigaste servering. Ta en extra filt eller tröja om det är kallt, det kommer vara värt det!

2. Picknick

Skiner solen en söndag? Samla gänget och ta med dig en filt, lite picknick och en bärbar högtalare. Picknick i vårsolen är ett måste! 

3. Dagsfest

Fira in våren med en dagsfest! Bjud in vännerna redan vid lunchtid och kör hela dagen lång. Det blir kul, vi lovar!

4. Rensa garderoben

Vår och sommar innebär också en uppdaterad garderob. Plocka fram alla sommarklänningar, packa ner alla tjocka koftor. Ge din garderob ett vårlyft och byt ut bootsen mot sandaler! 

5. Vårstäda

Låter kanske tråkigt, men en vårstädning är verkligen goals när den väl är klar. Ge ditt hem samma lyft som garderoben. In med det nya och ut med det gamla. Kanske dags att byta gardiner, matta eller matbord? 

6. Planera sommaren

Ta en heldag i vårsolen och planera sommaren tillsammans. Var ska ni åka? Vilka stränder ska ni besöka? Hur ska midsommar firas? Det finns så mycket roligt att planera! 

7. Rensa ut all negativitet

Vårstäda garderoben, hemmet men också ditt eget inre. Skriv ner allt negativt du känner för tillfället och bränn upp lapparna. Det är dags för att rensa ut all skit och bara leva life en gång för alla! 

8. Åk iväg på en weekend

London, Paris, landstället, hem till föräldrarna eller till Stockholm. Planera in en weekend där du och dina vänner ska åka iväg. Spelar egentligen inte roll var ni åker – det som spelar roll är vilka du åker med. 

9. Fira Valborg

Bor du nära Lund eller Uppsala? Satsa på livets bästa Valborg och fira som aldrig förr. Det är ju inte bara en dag det handlar om. Det är skvalborg, kvalborg, valborg och såklart finalborg. 

10. Ha en heldag utomhus

Ut på stan, njut av solen, luncha på uteservering, ät middag på en uteservering, njut av vädret! Ha med dig lite extrakläder så du inte fryser. Din kropp kommer fyllas på med massor av energi, vi lovar! 

11. Gå på en fotbollsmatch

Allsvenskan är igång och stämningen kring en fotbollsmatch kan verkligen vara magisk. Har du aldrig gått på fotboll? Gör det i vår! Boka biljetter och se vad som händer! 

12. Stå på loppis

När du vårstädar hemmet så kommer du garanterat hitta massor med prylar du faktiskt inte behöver. Samla gänget och stå på loppis tillsammans. Ta sedan pengarna till en weekend! 

Mer:

Allergisk mot pollen eller bara förkyld? Här är skillnaden

Gilla Modette på Facebook!