Nu kan du sommarjobba som influencer – så söker du tjänsten

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Drömmer du om att jobba som influencer? Vill du tjänar pengar på att upptäcka roliga platser, uppdatera sociala medier och gå på härliga events? Nu kan din dröm bli verklighet.

Letar du efter ett sommarjobb? Vill du samtidigt ha en maxad och rolig sommar? Då kanske det här sommarjobbet är något för dig.

För nu kan du nämligen söka sommarjobb som influencer.

"Har du ett brinnande intresse för sociala medier, älskar du att fotografera, filma, skriva och snacka? Är du nyfiken och gillar att upptäcka nya saker och platser? Vad skulle du säga om det fanns ett sommarjobb där du kunde få betalt för att göra allt detta?", står det i ansökan.

Det är Visit Åland som söker en influencer och tjänsten innebär att du ska, under sommaren 2018, dela med dig av din sommar på Åland via deras Instagram, Youtube och Facebook – sidor som har 125 000 följare.

Visit Åland söker två personer som vill bli deras influencer och det viktigaste är inte hur många följare du har på dina egna sociala kanaler.

"Det viktigaste är inte hur många följare man har. Vi värdesätter framförallt ett stort intresse för och kunskap om sociala medier och att våra influencers vågar bjuda på sig själva" säger Tiina Björklund, varumärkesansvarig på Visit Åland, i ett pressmeddelande, skriver Resumé.

Du och en till person ska alltså glida runt på Åland och skapa content till deras sociala medier. Tjänsten erbjuder både lön, boende, cykel, elbil och flytväst. 

Sista ansökningsdagen är 15 april och HÄR söker du tjänsten.

Mer:

12 saker du och dina vänner måste ha på er bucket list i vår

Gilla Modette på Facebook!