Fyra sms att skicka till din crush för att starta en bra konversation

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Vill du få igång snacket med någon du tycker om men kanske är lite för blyg för att ta steget eller inte vet vad du ska skriva? Då borde du läsa hur du startar en konversation på sms genom att skriva dessa saker.

1. Fråga något som hen har svaret på

Pluggar ni ihop, jobbar på samma ställe eller kanske har samma musiksmak? Fråga om något som om du behöver veta svaret på. "Vet du vilka sidor vi skulle läsa", "Är det du som har bokat det mötesrummet" eller om du ser att ni attendat till samma event på Facebook: "Såg att du skulle dit, vet du när det drar igång?".

2. Följ upp det ni snackat om

Om du och din crush har pratat förut så är det alltid bra att följa upp med frågor om det ni pratade om. "Hur gick provet?", "Var ni kvar tills klubben stängde" eller "Hur gick det med..." funkar alltid som en Ice breaker.

3. Skriv något snällt

Det behöver varken vara krystat eller påfluget, men alla älskar smicker. Det kan räcka med att skicka en gullig meme och säga "Såg den här och tänkte på dig". Var snäll och trevlig, det kommer pigga upp din crushs dag.

4. Svara på din crushs story

Om du är lite för feg, eller om du kanske inte ens har hens nummer så är det smidigt, smart och kravlöst att svara på någons story. Om hen är intresserad av dig också så kommer konversationen rulla på och då får du en chans att be om hens nummer. Så du kan skicka sms ett, två och tre också!

Om er chatt redan är igång så finns det några saker du ska hålla utkik efter. De små detaljerna kan nämligen avslöja att den du skriver med är kär i dig. Se hur du märker det i videon nedan.

Mer:

Fem stensäkra tecken som visar att någon är kär i dig