Så maxar du och vännerna festen under Eurovision

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
På lördag är det dags att heja Benjamin Ingrosso hela vägen till vinsten av Eurovision Song Contest. Vi har tipsen på hur du maxar festen!

1. Gör ett Eurovision-Quiz!

Det här är ett måste under kvällen! Skriv ner ett ordentligt quiz och spela under tiden Eurovision pågår. Vem vann år 2009? Hur många gånger har Sverige vunnit och vad hette egentligen Måns Zelmerlöws låt? 

2. Maxa med glitter

Under Eurovision är det okej att maxa med glitter, mer än någonsin. Ta på dig din glittrigaste outfit, maxa festen med glittriga detaljer och byt ut lampan mot en discolampa – sen är det klart! 

3. Skriv ner regler innan det drar igång

Om vi ska vara helt ärliga med varandra så kan Eurovision bli lite långtråkigt. Därför är det perfekt att göra ett drinkinggame av det hela. Drick varje gång Benjamin sjunger "Dance" eller varje gång programledaren drar ett skämt. Vi LOVAR att det blir kul! 

4. Tippa era favoriter

Låt alla skriva ner sina favoriter och tippa vem som kommer vinna. Dela sedan ut pris till en som hade flest rätt – och straffa personen som hade mest fel! 

5. Styr upp en rejäl spellista 

Efter Eurovision kommer ni vilja dansa till schlagerlåtar hela natten, vi lovar. Se till att maxa med bra musik redan innan, så ni slipper leta upp i efterhand. 


Mer:

4 sms att skicka till din crush för att starta en konversation

Gilla Modette på Facebook!